Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
UP! mert hátha kell valakinek a falra.
-
Terminus_
aktív tag
Bővebben: link
Egyértelműen kondihibás volt (csúnyán felpúposodott, kifolyt kondikkal), de kondicsere után már csak sipol. Elképzelhető, hogy egy pákával és némi kézügyességgel orvosolható a dolog. Nekem az a gyanúm, hogy az egyik kondi nem lett jól beforrasztva, de nekem már nem éri meg, hogy szórakozzak vele.
Cserébe A4-es papírt vagy írható DVD-t, USB hosszabbítókábelt, Cat5/6 crosslink kábelt elfogadok. Ha valaki nagyon pénzt akar érte adni az is szóljon.
MOD: posta nincs, annyit nem ér nekem.
MOD2: Sőt, van egy AMD K6-2/350 + alaplap (AT/ATX, EDO/SD kis hibával) azt is lehet vinni. A kis hiba annyit jelent, hogy néha random resetel. De nem vészes, mert ilyen állapotban tolt már 22 nap uptime-ot is.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest