Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- W11 pls
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #13019 üzenetére
Ez majdnem 3,6 perc, szóval nem jó, de nem is tragikus.
Az a neoklasszikus szóló kicsit kilóg az amúgy paraszt nótából, az ének meg kicsit a 90-es évek végi numetálos korszakot idézi. Mondjuk néha kell ilyen rövid zúzda is, már kezdtem unni a túlgondolt cuccaikat. Önmagában a terjedelmes dalok még nem lenne baj, a Burn My Eyes után pont a Through the Ashes of Empires és a The Blackening a kedvencek, de azokon még a komplexitás ellenére is dalok vannak, nem csak erőfitogtatás. Ami nem állt már jól nekik, mert azért nem egy agysebész zene a Machine Head.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #13013 üzenetére
Ezt már régóta tudni lehetett. Vagyis hogy kb ennyire hivatalos infók eddig is voltak, mint most az a fotó, amin a tetoválás elárulta. Akkor is hátborzongató a Wayne maszk.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Bjørgersson #13004 üzenetére
Templomgyújtogató kvlt trve szingapúri black metállal még jóvá tehetné.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12979 üzenetére
Szerintem nagyon jó lett. Már csak egy új Sabbat kéne, hogy teljes legyen a brit thrash felső liga a Xentrix és az Acid Reign mellé.
De amerikai kollégáik sem bénáznak, idén a Sacred Reich és az Exhorder is kitett magáért. 20-30 év után hoztak ki új lemezt mind, nem semmi.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz chaosmonger #12968 üzenetére
A Stanging A-ba sem láttam jegyet még, csak az ára volt kint. Plusz a Gold, de azt hagyjuk is.
-
-
Dilikutya
félisten
válasz canniball #12952 üzenetére
Olyasmi jegyárat tippelek, mint a Slipknotra, 17 a normál, 25+ a kiemelt álló.
System of a down 2020 Budapest címszavakra van már találat, de még csak az elmúlt félórában élesítették a hírt mindenhol, a szervező Livenation is most indította el a Facebook eseményt, nagyon friss még a bejelentés.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz taranis #12907 üzenetére
Szerintem zseniális.
Ahogy ez is: TIMUR LENK - MATEK METÁL
-
Dilikutya
félisten
Marja : Falum ( Hungarian Folk Based Funeral Doom Metal )
All instruments by Milan Toth.
Original song by 3+2 : Kicsiny Falum
Video footage is from the Másfélmillió Lépés Magyarországon series.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12887 üzenetére
Akkor itt a két régi Exhorder lemez. Oda-vissza hatottak egymásra a Panterával amúgy akkoriban. Nehéz ezt így megállapítani két zseniális bandáról, miért melyik futott be. A Pantera nem volt semmivel sem kommerszebb, ellenben szerintem jobb dalokat írtak. Mert valamelyiknek jobbakat kellett írni, mint a másiknak, ez volt a Pantera.
Megjegyzem, szerintem jó ez az új Exhorder, akármihez is hasonlítjuk, zúz, csépel rendesen.Slaughter In The Vatican
The LawHa valóban Pantera koppintást akarsz hallani, ezt ajánlom:
Throwdown - Venom & Tears
Minden nyilvánvaló hatás ellenére ez egy kegyetlen jó lemez. Nincs mit magyarázni, lenyúlták a Pantera stílusát, némi bunkó hardcore-t adtak hozzá, és írtak egy lemeznyi valóban ütős dalt.Kyle Thomas amúgy épp annyira kultikus alakja ennek a színtérnek, mint Phil Anselmo, csak megmaradt undergroundnak mindvégig. Olyan bandákban énekel(t), mint a Floodgate, az Alabama Thunderpussy vagy most a Trouble. Meg az új Exhorder gitárossal van egy Heavy As Texas nevű formációja, ingyen le is lehet tölteni a lemezt a honlapjukról, én is ma szedtem le de még nem hallgattam meg. Így a két főember ismerete, meg a név alapján lehet sejteni, hogy biztos valami jó kis déli tuskóság lesz. Ja mert az a bizonyos új gitáros korábban zenélt is együtt Phil Anselmo-val, pár éve az Illegals-ban gitározott, a 90-es évek elején pedig megfordult a Superjoint Ritual-ban is.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12884 üzenetére
Az Exhorder esetében a "Pantera utánzat" minimum átértékelendő. Phil Anselmo bevallottan is nagy Exhorder rajongó volt, sőt Kyle Thomas stílusa is nagyban hozzájárult valószínűleg már a Power Metal-on hozott énekhez is, de a Cowboys from Hell-hez mindenképpen. Meg valószínűleg a zene is hatott a Panterára. Mert ugye a Pantera az első három lemezen vegytiszta hajmetált tolt, amúgy nem rosszul, mitől is, mivel a Dime-Vinnie-Rex triumvirátus kezdettől megvolt, csak énekest cseréltek, aki ekkor már bőven hallhatta az első Exhorder demókat.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12879 üzenetére
Sum 41 szerintem sosem tért le erről az irányról. De úgy igazán punknak nem mondanám, se ezt, se a Fall Out Boy-t. Utóbbira még a pop punk is túlzás.
De a teljesség igénye nélkül:
Pennywise, Pulley, Bad Religion, Bouncing Souls, Bodyjar, NOFX, Lagwagon, No Use For A Name, Face To Face, Leatherface, ALL, Descendents...Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12874 üzenetére
Sum 41 szerintem sose tért le semmiről, évek óta magabiztosan hozzák a szintjüket. Amúgy meg rakás hasonló, megbízható punkzenekar van. Igazából már az Enema lemezzel elindultak ebbe a lassabb irányba, nekik a csúcs a Dude Ranch volt 1997-ben.
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12855 üzenetére
Nem a hang ijesztő ebben az egészben, hanem hogy valaki Wayne-nek öltözik, még maszkja is lesz. Statknot-X.
System Of A Down Ausztriába tuti jön, Novarock-ra szinte hazajárnak. A magyar koncert erősen kérdéses, bár már nem is tudom, honnan jött az a pletyka, hogy ide az azeri baltás gyilkos
elengedése és nemzeti hőssé tételekiadása miatt nem jönnek. Tegnap valahol a Hammertől valaki azt írta, hogy ezt nem a zenekar tette közzé.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12853 üzenetére
Na de ha itt lesz!
De ez a turné meredek, a Wayne-nek öltözött énekessel.Más: Post Malone - Take What You Want (Audio) ft. Ozzy Osbourne, Travis Scott
De legalább ennek a bohócnak a producerével Ozzy is csinált egy lemezt, kérdés, mikor jelenik meg. Meg hogy jó-e ez nekünk.
-
Dilikutya
félisten
válasz AcCEsS #12829 üzenetére
Engem tényleg az tart vissza, hogy a 5FDP nem izgat már rég. Ez az előzenekarosdi meg elég rosszul hangzik a Megadeth-től. Az max 50 perc. Jó, biztos best of program, de akkor is.
-
Dilikutya
félisten
Remélem, co-headliner turné lesz. Semmi kedvem egy 40-50 perces Megadeth koncerthez, merthogy a FFDP látványosan hidegen hagy. Az első lemezük nagyon ígéretes kezdés volt, de úgy kb a 3. után elvesztettem végleg az érdeklődést.
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12814 üzenetére
Egy Motörhead sör miért american pale ale? Annak egy jó igazi brit vedelős ale-nek kéne lennie. Az APA teljesen más karakter, mint a klasszikus brit sörök.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz canniball #12807 üzenetére
Tessék, ez is friss, ropogós, és összesen nincs 2 perc: MUNICIPAL WASTE - Wave Of Death (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12800 üzenetére
Valami megmagyarázhatatlan okból nekem tetszik. A klip jópofa, a zene a gyors részeknél jó, a szöveg meg nem akar nagyot mondani, meg sem próbálja, csak szesz és más semmi. Nem szeretem, amikor Lukács megmondóembert játszik.
-
Dilikutya
félisten
válasz TripleB #12774 üzenetére
Erről jut eszembe ez a zseniális dal és videó: Timur Lenk - Matek metál
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12764 üzenetére
Szerintem ez jobb: The Sound of Truth
Mondjuk itt az egész lemez jó, az utána érkezők már annyira nem voltak erősek, most a 3 új szám azért megint nem rossz. Persze tétje van a lemeznek és turnénak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12759 üzenetére
Black metal, amikor öngyilkos leszel, majd melegeket ölsz 23 késszúrással az erdőben.
Metalcore, amikor fedett nyomozót bérelsz fel, hogy ölje meg az asszonyt, és lebuksz.
-
Dilikutya
félisten
válasz Vikthor #12757 üzenetére
Vannak morgósabbak, főleg a koraiak. De szerintem messze az a legjobb lemezük, amin ez a szám van. Sose ismertem őket, csak az Earache Records nyomatta őket a Facebook-on. Aztán leesett, hogy inkább megemlékezés, az énekes jó pár éve meghalt autóbalesetben.
-
Dilikutya
félisten
válasz Vikthor #12753 üzenetére
Woods Of Ypres megvan? Nem funeral, nem is szuicid, de nem is boldog.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12741 üzenetére
Nekem elvileg már csak a Machine Head van erre az évre. Bár még gondolkodok a Sacred Reich-on, a debreceni Tormentoron, jön a Cro-Mags (mindkét aktuális reinkarnációja, a "JM" tavaly meg volt, most a tahó frontemberest kéne megnézni ).
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12739 üzenetére
Utóbbi kettő szerintem már a hagyományos lemezboltok polcain is ott van. Hammerfalloszt nem hallgattam ezer éve, nem is tudom, melyik volt tőlük az utolsó. A Killswitch Engage-et sokfelé lehúzzák, pedig szerintem jó anyag lett. Mondjuk az új Destruction-t sem dicsérik, pedig nem csak slágerlistás, de valóban egy jó lemez tőlük végre. Már pedig ha valaki, én kényes vagyok a thrash metal-ra.
-
Dilikutya
félisten
válasz Bjørgersson #12725 üzenetére
Mi van itt kérem szépen? Acid Reign, Sacred Reich, Exhorder, Xentrix, milyen évet írunk?
-
Dilikutya
félisten
Sacred Reich - Awakening
Vannak jó dalok, de nem dobtam el tőle magam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12678 üzenetére
Már itt az új Pusztítás? Arra kíváncsi vagyok, nagyon nem jönnek be az újkori dolgaik, de az eddig kiadott számok elég jók voltak.
A régi nagyok közül náluk érzem csak, hogy közel vannak a kifulladáshoz, pedig volt szünet is. Ellentétben a Kreator és a Sodom brutál erős anyagokat hoz ki megállás nélkül.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Woods of Ypres - I Was Buried in Mount Pleasant Cemetery (Official Video)
Most fedeztem fel ezt a zenekart. Az Earache Records sokszor posztolt róluk a Facebook-on, csak megnéztem már, kik ők, sose hallottam róla. A hideg ráz, annyira gyönyörű, súlyos, szomorú zene. És nagyjából meg is értettem, miért vendég gyakran a posztokban, ugyanis az énekes/gitáros/alapember pár éve autóbalesetben meghalt, így folytatása sem lesz már. Eddig a két utolsó lemezen és egy single-n vagyok túl, zseniális.
-
Dilikutya
félisten
Tegnap a Neurosis + YOB igen magasra tette a lécet koncertélményben. Zseniális volt.
-
Dilikutya
félisten
válasz vittgen #12623 üzenetére
Ez valahogy úgy lehet, hogy a Negative Approach-nak volt egy szabad estéje, aztán betették ide, mert a potenciális közönség egy része úgyis itt lesz, tekintve hogy a Neurosis is hasonló gyökerű.
-
Dilikutya
félisten
válasz vittgen #12618 üzenetére
Dél-Amerikát nem annyira vágom, onnan csak a Krisium meg a Sarcófágó, ami bejövős, vagyis azokat tudom biztosan. Meg a Sepultura (novemberben Beneath/Arise emlékturné a Cavalerákkal Bp-n is).
Artillery annyira nem ragadt meg bennem.
Holnap viszont másfajta finomkodás lesz: Neurosis / YOB / Negative Approach. Ez így egy elég kötelező program.
-
Dilikutya
félisten
válasz TeeBee73 #12613 üzenetére
Nekem valahogy sosem sikerült megszeretnem őket, pedig a Slayert meg a Kreatort is szeretem. Sőt, ezeket a múltidéző thrash bandákat is általában, Bonded By Blood, Hatchet, Fueled By Fire, Evile egyenesen imádom.
-
Dilikutya
félisten
Jövőre megint lesz Slipknot.
-
Dilikutya
félisten
válasz vittgen #12598 üzenetére
Zseniális, ahogy Cronos még ennyi év után is jobban tudja konzerválni a hangzását, mint az AC/DC, és a Motörhead együtt véve. Nem csak konkrétan a dalok nem változnak, de még a lemezek is úgy szólnak, mintha nem is most vette volna fel őket.
Zeneileg azért manapság a Cronos nélküli Venom erősebb. Az a 89-92 közötti felállás magját jelenti, Demolition Man, Abaddon és Mantas, ők így hármasban vették fel anno a Prime Evilt, meg másodgitárossal még két lemezt, ők álltak össze pár éve Venom Inc néven.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12593 üzenetére
Határozottan a hangulat vitte el a koncertet, az, hogy Phil Anselmo ordít neked Panterát, ráadásul jó formában. Zeneileg gyengébb volt mint pl. a Vörös Attila féle tribute anno, ha nem Phil énekel, akkor az egész szót sem érdemelne. De ennyit számít, hogy összekaparta magát, és eljött.
Nem tudom, milyen gyakran jön át az Illegals-al Európába, most rendesen körbejárják a környéket, van teljes Illegals program is, meg a csak Pantera dalokra kihegyezett. Szerintem ha legközelebb átjönnek, tuti leszervezik megint, elnézve a szombati tömeget (magamat is beleértve) elég látványosan sokan jöttek miattuk, volt Pantera póló szép számmal. Valószínűleg saját dalos turnén is betelne rá a Dürer, pusztán miatta, mert pl. nekem az Illegals abszolút nem jön be, nem is hallottam csak az első lemezüket.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12590 üzenetére
Aborted-et mi 2 szám után otthagytuk.
Nekem tetszett Phil bulija. Brutális mészárlás ment még a színpadtól viszonylag távolabb is. Tudtam, hogy nem úgy játsszák a dalokat, de nem tudom, hogy a zenekar nem tudja, vagy szándékos.
-
Dilikutya
félisten
válasz TeeBee73 #12579 üzenetére
Jut eszembe, ez meg holnap lesz: SOLD OUT! Ministry / 3teeth /A38 Hajó/
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12570 üzenetére
Konkrétan egy ritkaság válogatás is kijöhetne mindezek mellett, van azért nekik is jó pár számuk, amik csak az albumok ilyen-olyan japán meg deluxe meg akármilyen verzióin jelent meg, meg pl. a Disorder csak a Judgement Night filmzenén meg egy soklemezes válogatáson szerepel sok egyéb korábban már lemezen megjelent számmal együtt, de jó lenne egy csak külön ritkaságos lemez, mivel én az ilyen-olyan válogatásokat lemezes számokkal nem kedvelem.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12539 üzenetére
Azért ha meghallgatod a Burn My Eyes-t, meg mondjuk a The Blackening-et, olyan gyökeresen azért nem változott a zene, mint az In Flames esetében. Kicsit progresszívebb, fellengzősebb, de rengeteg stílusjegy már a tuskó Burn My Eyes-on is ott volt. Az In Flames-nél is felismerhetőek olykor a saját gitártémáik, de pl. amit Anders Fridén művel...
A Static X-et meg inkább hagyjuk. Meghalt Wayne, ezen nem lehet változtatni. Már az összebalhézott zenészek, különösen Tony Campos jelenléte már minimum kétes, az hogy Wayne utolsó felvételeit adják ki és turnéznak is vele, már nem vicces, de... de basszus, egy Wayne frizurás, Wayne maszkos faszi az énekes, mintha Bőrpofa lenne a frontember a Texasi láncfűrészes mészárlásból. Na, ez viszont egyszerre aggasztó és ijesztő is.
Egyfelől érthető a dolog egyik fele, 20 éves volt a Wisconsin Death Trip, ők is játszottak rajta, ez még rendben is volna, más zenekar is szerzett már új énekest a régi halála után. Csak ezek az arcok nem is voltak már tagok Wayne halálakor. És ez a Bőrpofa kinézetű frontember tényleg ijesztő.
Nem ugyanaz, mint hogy a Hellyeah beugró dobossal újra turnézik, és kiadják a Paul-al felevett uolsó lemezt, ott a tagság adott volt, csak szegény Vinnie Paul halt meg. Ott még egy értelmes folytatás is elfogadható, elvégre Paul ugyan a legismertebb volt a bandában, de nem nyomult az előtérben, nekem úgy tűnt, az igazi zenekarként működött mindig is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz snecy20 #12534 üzenetére
Az elmúlt két évtizedben talán ha 2 lemezre való jó daluk született. Az új amúgy meglepően jó modern cucc, ha elvonatkoztatunk attól, hogy ez egy alap melodeath zenekar volt anno. Az eladással vitatkoznék, nem tudom, lemezben ez mit jelent, de koncerteken szerintem nem játszanak nagyobb helyeken, mint erősebb régi pályatársaik.
-
Dilikutya
félisten
válasz snecy20 #12522 üzenetére
Én pont a Relentless-t nem szerettem sosem, szerintem mind közül a legrosszabb. Vagyis hogy inkább az tűnt az egyetlen rossznak. Mostanság picit jobban tetszik, de sose lesz a kedvencem. Az újkoriak közül továbbra is az első kettő a kedvencem, azok a teljes életműben is kimagaslóak.
A Xentrix-től nem vártam megújulást, azzal nincs gondom, hogy a saját zenéjüket játsszák, csak nem túl fogósak a dalok, néhány kivételtől eltekintve. De ha megmaradnak, még bármi lehet, az idei Flotsam And Jetsam után már nem mondok semmit, ők az utóbbi 20 év legjobb anyagát dobták össze, de lehet több is, mint az utóbbi 20, simán a 80-as évek klasszikusai mellett a helye.
És felkészül az Exhorder is.Előzetes alapján eddig a Sacred Reich nem annyira meggyőző, a két új nóta annyira nem fogott meg, de a teljes lemez még lehet erős.
-
Dilikutya
félisten
válasz snecy20 #12520 üzenetére
Nekem tetszik. Messze nem a legjobb lemezük, olyan átlagos Death Angel-nek mondanám, de kellemes hallgatnivaló. Igaz, kicsit háttérbe szorult a nagy Slayer/Anthrax bulira készülődés közben, utána meg egész héten programom volt.
Meg közben kijött az új Xentrix is, bár azzal nem vagyok maradéktalanul elégedett.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz laskr99 #12512 üzenetére
Jinjer marhára nem ér annyit. Én 9 ezerért Exodus/Death Angel/Sodom meg előtte Testament/Death Angel/Annihilator koncerten voltam. Ennek fényében csak a Jinjer biztosan nem ér annyit.
Phil Anselmo már annál inkább.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12488 üzenetére
A küzdőtér szépen szólt. Igazság szerint brutálisan. Ugye az a baj, hogy ha jól tippelek, a 116 az valamelyik ülőszektor, bár nem tudom, mennyire van oldalt. A keverő meg úgy emlékszem, bent van a normál álló szektorban. Minden koncerten úgy hangosítanak, hogy előttük, a küzdőtér szóljon szebben, mivel azt eleve nem lehet megoldani, hogy mindenhol úgy szóljon, pláne ha minden hangfal előre néz a tömegbe. Ülőszektorból más is panaszkodott, meg állítólag Bécsben jobban szólt a küzdőtér is, de szerintem így is gyilkos volt a hangzás. Már az Anthrax alatt is.
Tovább részletek hamarosan.
Gemini @ BudapestAmúgy érdemes összehasonlítani a középről, tömegből felvett videókat a lelátósakkal, ahol eleve az egyik oldalt jobban hallani, míg középen mindkét oldal szépen jön. Ha el is tekintünk attól, hogy mindenki pocsék videókat csinált, hallani, hogy a középen felvettek szebben szólnak.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz horvathpeter #12475 üzenetére
Sose hallottam ilyenről. Mondjuk én sem szeretem, de én alapvetően nem szeretem ezt a fajta heavy metalt, nem csak a Sabatont, de a Powerwolf-ot meg a HammerFallt se.
Ha heavy metal, akkor inkább az amerikai csapatok, Iced Earth, Metal Church, vagy NWOBHM.
Pl. ilyen a Diamond Head 2019-ben.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12470 üzenetére
Már az elővétel elővételében, az értékesítés előtti Livenation regisztrációs elővételnél megvettem.
Nyilván tudtam, hogy ha el is fogynak a jegyek, az nem 1-2 napon belül lesz, de nem baj, ha időben megvan.
Egyébként van még jegy tudtommal.
Machine Head is megállt, 1-2 nap alatt elment a jegyek nagy része, de még mindig nem tették ki, hogy megtelt.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12464 üzenetére
Ezzel azért vitatkoznék
01. Reign in Blood
02. South of Heaven
03. Season in the Abyss
04. Hell Awaits
05. Show No Mercy
06. Divine Intervention
07. Repentless
08. Undisputed Attitude
09. World Painted Blood
10. Christ Illusion
11. Diabolus in Musica
12. God Hates Us AllNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Elemental #12421 üzenetére
Nekem pont fordítva van. Az első lemezen vannak jó dalok, pl. a Wait and Bleed, de összességében tinimetál, csörömpölés. Az Iowa-t szerintem soha nem is hallottam, csak a klipes számokat, azok között is volt jó. De igazából a Vol 3-nál kaptam fel a fejem rájuk, messze nem tökéletes, de azon vannak nagyon jó dalok. Az All Hope Is Gone meg szerintem a csúcslemezük. A legutóbbi meg olyan biztonsági játék volt, mintha a sikeresebb dalaik receptjét összegyúrva készült volna, nem tudtak meglepni, ami még nem is lenne baj, a Motörhead is max azzal lepett meg, hogy jé, már megint egy kurvajó lemez. A baj inkább az volt, hogy a dalok nem voltak túl erősek, pedig vitathatatlan, hogy értenek hozzá.
A körítés olyan amilyen, szerintem most bénák lettek a maszkok, pedig Tom Savini (horror rajongóknak aligha kell bemutatni) csapata dolgozott rajtuk.
Nem is tudom, melyik lemeznél volt, hogy Corey Taylor maszkját mintha a Raving Rabids videójátékból nyúlták volna.
-
Dilikutya
félisten
válasz Golota #12399 üzenetére
Nincs a hangzásával semmi baj, a Possessed anno sem szólt koszosan. 1985-ben egy kezdő zenekar első lemezének tökéletes, azért akkoriban kevés death/thrash bandának volt agyoncsiszolt hangzása. Még a Metallica is szarul szólt egészen a S/T lemezig. De meg lehet hallgatni szintén 1985-ből pl. az Accept-től a Metal Heart vagy az Iron Maiden Powerslave lemezét 1984-ből, a heavy metal és hard rock csapatok sokkal jobban szóltak akkoriban. Még eleinte a Slayer sem volt az igazi, de aztán Rick Rubin olyan szörnyet csinált a Reign in Blood-ból, hogy csak na. Bár nyilván annak is volt előzménye. Utána már a kettes Possessed is harapósabb volt egy évvel később, végülis csak lerakták egy új műfaj alapjait. Vagy valami olyasmi. Végülis 1985-ig a metal-archives.com szerint 4 death metal kötődésű banda adott ki nagylemezt, ebből kettő a korai éveiben speed/thrash metal játszott, maradt a Possessed-től a Seven Chruches, meg a Celtic Frost To Mega Therion-ja, ami aztán megint csak nem kimondottan death metal (azon is van minden, thrash, black, doom, szóval nem egyszerű). Na, a To Mega Therion még mai füllel is szépen szól, ha lehet ilyet mondani egy ilyen rusnya zenére.
Én a magam részéről nem rajongok a dohos hangzásért. A régi, alacsony költségvetésű cuccoknak elnézem, meg kvlt, de egy jó death/thrash lemeznek illik megdörrennie. Én a cincogó, kásás black metalt se szeretem. Semmi értelme, ha csak zaj, meg kásás hangzás, azért kár megtanulni zenélni. Úgyhogy jó a Possessed így, ahogy van, legalább látszik, hogy Jeff jó arcokkal vette körül magát.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12378 üzenetére
Deezeren is fent van. Most megy, eddig tetszik, jó kis old school halál.
Fura így, hogy csak Jeff Beccara van benne a régiek közül. Bár ő anno is részt vett a dalszerzésben, így nincs az, hogy csupa új arc írhatta a lemezt. Új arc... ez kb a Possessed valaha volt legstabilabb felállása, a dobosuk is már 3 éve velük van, többiek meg 2011-2012... ennyi időt Beccarán kívül senki se töltött a zenekarban, még Mike Torrao dobogós, de mivel ő már rég volt, esélyes, hogy lekerül a toplistáról.Érdekesség, nem is tudtam sokáig, hogy Larray Lalonde meg 89 óta a Primus gitárosa. Az még egy beteges, nehezen befogadható valami, de én bírom.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12372 üzenetére
Atomic-nak nemrég kijött a korábban kiadatlan 1996-ban felvett 2. lemeze, most jön egy korai demós vinyl 1986-89 közötti anyagokkal, meg ősszel vadonatúj album is lesz.
Undertaking-et sajnálom, hogy a demó CD csak a könyvvel együtt kapható, nem tudom, maga a könyv mennyire érdekes. Nemrég kijött vinyle-n, most kazettán is megjelenik majd. Kár, hogy a zenekar nem úgy néz ki, hogy aktivizálódni akarna, pedig meghallgatnám a dalokat mai hangzással.
-
Dilikutya
félisten
válasz Deion Branch #12348 üzenetére
Minimum a jegyvásárláskor legyen érvényes diákod, valószínűleg kérik is vásárlásnál. Később szerintem már mindegy, karszalagra váltásnál már nem nézik.
-
Dilikutya
félisten
Eddig bejön az új Moby Dick. Ugyanaz, mint mindig az újjáalakulás óta, de zeneileg egész kellemes. Pusztai Zolti szövegeit meg inkább elengedem, azok is ugyanazok. Azért lássuk be, a Moby Dick-et is azért szeretjük, mert anno voltak ők, és senki más. 1989-ben egy rakás sokkal jobb thrash banda létezett, de nekik volt lehetőségük nagylemezt kiadni. Pedig a korszak zenekaraihoz illik hozzátenni, hogy ma is ismerik őket. Pl. a Thrash Mosh Club-ot üzemeltető Undertaking egyetlen demója épp nemrég kapott egy újrakevert vinyl kiadást a 30 éves jubileumra.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12297 üzenetére
Melóban vagyok, csak a facebookon láttam, hogy a Hammer ajánlotta. A leírás meg az említett hatások miatt nem is nagyon mernék belehallgatni, sampleres deathcore, egyik legrosszabb dolog szerintem.
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12283 üzenetére
Trooper jóféle angol ivósör. Persze ha alapvetően az angol ale nem jön be, akkor az se, meg a többi se. Egyébként túlárazott, olcsóbban is vannak jobb angol sörök.
Az AC/DC söre is túlárazott, ráadásul német. Sima 350-400 Ft-os import lager, semmi több.Itthon a nagyok közül még a Motörhead söre kapható szélesebb körben, én az Intersparban vettem egyszer. Jónak jó, de semmi kiemelkedő.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12264 üzenetére
Emlékszem is erre, csak elfelejtettem megnézni. Majd délután otthon. Azt furcsállom, hogy a metal-archives.com nem említi. Egy magyar oldalon megjelent cikkben, talán Control Denied kritikában olvastam, hogy demóztak Warrel Dane-nel is. Még a wikipedia sem írja, pedig ott aztán az is megjelenik, ami csak pletyka volt valaha.
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12257 üzenetére
Azért ez jóval dallamosabb szerintem, mint a Death. Warrel Dane kellett volna ide, csak sajnos még azt a demót se találom vele, ami egy cikk szerint elkészült. Még csak utalás sincs rá máshol.
-
Dilikutya
félisten
Már 3-4 éve összeálltak, de csak Japánban volt koncert, ez a két új dal is egy ott megjelent válogatásra készült. Persze ahol két dalt meg lehet írni és felvenni, ott többet is.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12214 üzenetére
Most nézem, a Bled for Days-t már újra is vették az új énekessel. Nem tudom, nekem van egy olyan érzésem, hogy a turné sikerére való tekintettel, na meg Wayne emlékének szentelve, lesz folytatása a történetnek.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12220 üzenetére
Darkthrone-t addig se nagyon látod, amíg Fenriz És Nocturno Culto él, 20+ éve nem léptek fel.
Beatrice már most is hasonló kategória, klasszikus tag egy se, egyedül Feró, ő meg egy vicc ma már.A KISS-ből talán Gene Simmons mondott olyat, hogy a zenekar mehet tovább nélkülük is, hisz önálló márkává nőtte ki magát. Ennek ellenére búcsúturnén vannak ők is épp.
-
Dilikutya
félisten
Elindult az értékesítés a Machine Head-re, Logan Mader és Chris Kontos is jön. 10:00-kor kezdődött az értékesítés hivatalosan, de már akkor se volt a legolcsóbb kategóriás jegyből. Mindegy, vettem, ami volt. Aki jönni akar, szerintem ne halogassa.
-
Dilikutya
félisten
válasz Akelaus #12217 üzenetére
A fedősztori a 20 éves Wisconsin Death Trip és Wayne emléke, de ugye... mindenesetre ez a Way maszkos-frizurás énekes elég ijesztő ötlet, remélem, meggondolják magukat, mert az így nagyon gáz. A lemezre jól összelopták Wayne demóit, azért kíváncsi lennék, hogy jutottak hozzá. Tudom, sok emlékturné van, meg összeborulás, jobb is, rosszabb is, de ez eddig a kimondottan gusztustalannak tűnő kategória.
-
Dilikutya
félisten
válasz james001 #12207 üzenetére
Igazából én még nem tudom, mennyi éneksáv lesz Wayne-től, és mennyit kell hozzá felvenni vendégekkel. Pluszban itt az új énekes, a Dope frontembere, már be is jelentették az észak-amerikai turnét, co-headliner a Devildriver, nyitóbanda pedig a Dope.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Digitális Állampolgárság Program