Új hozzászólás Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz Warlock_42 #100 üzenetére
Köszi. Nekem a nightwishtől a Wishmaster jött be nagyon, az oceanborn már kevésbbé. Az új albumot még nem volt szerencsém meghallgatni, bár szívesen tenném.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
OK. Szöveg nincs benne. Csak annyit tudok róla, amennyit megírtam. Mondjuk annyira nem fontos... ha úgy érzem, mégis egetverően megnőne a prioritás, majd valami okos programmal kiszedek belőle egy részt és közkincsé teszem.
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Lejött a Who-szám. Nem rossz, kicsit melankólikus, de szvsz nem illik annyira a topikba.
A GnR-től én is írtam fel magamnak egy válogatás Audio CD-t, szinte ugyanezek a számok vannak rajta. (+Don't cry két verzióban)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Basszusgitáros volt. Ha jól emlékszem, az első két albumon ő zenélt, meg a ''to live is to die''-t is az ő verziójával pakolták fel (na, újabb megkövezés terhe mellett megkockáztatom) a ''Ride the lightning''-ra. (Ha hazaérek, tuti első dolgom lesz, hogy végighallgatom az összes albumukat vagy 2x)
-
szepi79
őstag
Kösz. Ezért szeretek ide a PH!-ra járni: sok nálam okosabb emberke jár ide... (mondjuk az nem nehéz, de pl éppen ezért nem járok a Hörcsökpusztai (copyright by Plüssmajom) diszkóba...)
-
szepi79
őstag
Lejött. Nem szeretem különösebben a bizkit-et (nem is utálom), de ezt jól megcsinálták.
Egy kérdés: véletlenül nem tudja valaki, hogy ''Beavis and Butthead do America'' c. filmben kinek a szerezménye az a nóta, mikor ki vannak terülve a sivagatban és hallucinálnak?''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Sajnos nem. A bizkittől ami feldolgozást hallottam, az a Faith volt (Eredetiben asszem George Michael).
Viszont volt egy tökjó koncertfelvételem a Metallicától, ahol Cliff (na, most lehet, hogy nagyon megköveztek, mitöbb, én is szemenköpném magam, de olyan régen nem hallgatam már M*-t, hogy csak tippelni tudok, hogy így hívhatták a basszusgitárost Jason előtt (aki motorbalesetben halt meg.) remélem, eltaláltam. Ha nem, akkor hivatalosan is kötél általi golyóra ítélem magamat) nyom egy olyan szólót, hogy magam alá piszkítok. Aztán kölcsönadtam egy haveromnak 1 hétre. Még '99-ben.
(Most, így újraolvasva az előző mondatomat, olyanra sikerült, mint Zuzu Petasszal beszélgetni... (tudjátok, mintha reszelővel recskáznál))''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Ja, az kimaradt az előzőből, hogy nekem is az a kedvenc korszakom tőlük. (A master of puppetsól kezdve a reload-ig meg is van mind eredetiben, még anno 3k-ért vettem meg darabját 97-98-ban.)
Most ért a One. Király lett. A basszust nagyon eltalálták.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
A St. Anger nekem is bejön.. de az új albumot hiszem, hogy meghallgatom (letölteni momentán nem tudok (már annyi mp3-as CD van otthon, hogy nem is akarok)), megvenni nem fogom, szóval ennyi.
Ja, és a POD-t kifelejtettem, a Satelite egséz jóra sikerült.''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Na, de hogy ne OFFoljak annyira:
-Metallica (de csak a Reload-ig bezárólag, utána már vmiért nem jön be (v@zz, majdnem reloaded-et írtam))
-Nightwish
-Tanksapka
-Rhapsody
-Startovarius (remélem, nem írtam el)
-Iron Maiden (Mikor Bruce Dickinson az énekes)
Meg mostanában hallottam a Kamelot egyik (? vagy egyetlen ?) albumát, egész pofás''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Már rájöttem! Az a baj, hogy közben töltöm lefele! Közben persze, hogy nem engedi törölni... (Vagy az, vagy vírusos a hangkártyám )
(Amúgy nagyon lassan jön a cucc. Eszembe jutattja a régi, modemes időket...)''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
szepi79
őstag
Nem megy. Odakattintok a jobb egérgombbal, de csak olyan hülyeségeket ír ki, hogy ''mentés más néven'', meg ''hivatkozás megnyitása új ablakban''. Én próbálnám letörölni, de ha egyszer nem MEGY!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB
- Vertical Graphics Card Holder Kit V3 / CoolerMaster