Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kanyol
csendes tag
-
kanyol
csendes tag
válasz Graphics #25315 üzenetére
Hali! Nemrég cseréltem xiaomi roidmi eve plusban alis aksit. Ezekkel van valami teendő (pl betanítani, vagy más...)? Árulnak mindenféle kapacitású aksikat, 5200-as volt benne, 6800-ast vettem (létezik 12800-as is), de amióta ez van benne furcsa dolgokat művel. Elforgatja a térképet 90 fokkal, eltolja 1 méterrel, vízszivattyú-, ürítőventillátor hibát jelez, 0-ra merül, anélkül, hogy visszamenne tölteni... Fogalmam sincs mi okozhatja! Van valakinek ötlete mi lehet?
Sony Bravia 55XD7005, Onkyo TX-RZ 1100, Canton Chrono 509.2/505.2/502.2, SVS SB12-NSD, Dune HD Homatics Box R 4K PIus, Logitech Harmony One, Synology DS420+ NAS
-
kanyol
csendes tag
válasz kanyol #25164 üzenetére
Újabb érdekes hiba a Roidmi EVE Plus porszívónál. Amikor a ventillátor hiba fellépett később észrevettem, hogy a térképet elfordította 90 fokkal, így volt amikor nehezen tudott "hazatalálni". Újratérképeztem, eltünt a ventillátorhiba...pár napig. Most elcsúsztatta a térképet kb fél méterrel, ahol falat gondol, ott nem is megy tovább, kihagyja a takarításból. [kép]
[ Szerkesztve ]
Sony Bravia 55XD7005, Onkyo TX-RZ 1100, Canton Chrono 509.2/505.2/502.2, SVS SB12-NSD, Dune HD Homatics Box R 4K PIus, Logitech Harmony One, Synology DS420+ NAS
-
kanyol
csendes tag
Sziasztok!
Roidmi EVE Plus - önürítős robotporszívóm van. Találkozott már valaki olyan hibával, hogy az állomáson ürítés közben leáll hibajelzéssel: "The fan of the dust collection station does not turn". Mi okozhatja, és mi lehet a teendő?Sony Bravia 55XD7005, Onkyo TX-RZ 1100, Canton Chrono 509.2/505.2/502.2, SVS SB12-NSD, Dune HD Homatics Box R 4K PIus, Logitech Harmony One, Synology DS420+ NAS
-
kanyol
csendes tag
válasz Graphics #24471 üzenetére
Ebben nem lennék biztos, mert kiszereléskor és utána egy héttel is 16,2V volt benne, csak akkor csökkent, amikor az izzóval merítettem. Autóaksinál legalábbis, ha feltöltesz egy cellazárlatos aksit rövid időn belül esik a feszültség 2V-ot. Igaz ez nem savas akku, de a cellazárlat ugyanazt jelenti...szerintem. De mindegy is, a kérdés nem ez volt, hanem, hogy van-e benne valami elektronika?
-
kanyol
csendes tag
válasz kanyol #24346 üzenetére
Csak érdekességképpen lenne egy kérdésem. Kiszedtem az aksit, gondoltam amíg megjön aliról az új, megpróbálom teljesen kisütni, és újra tölteni, hátha kicsit regenerálódik. Rátettem egy 12V5W-os izzót, de 14 V környékén lekapcsol. Amig rajta van az izzó 0V-ot mérek. kihúzom az izzót, akkor 14V körül van. visszadugom az izzót újra világít egy darabig, aztán lekapcsol. Van benne valami elektronika, ami nem engedi teljesen lemerülni? Esetleg ez az elektronika halt meg, ezért áll meg a szoba közepén, ahelyett, hogy visszamenne tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
kanyol
csendes tag
válasz ribarszki #24348 üzenetére
Tiszta sor, már néztem is az árakat, csak ha garis, akkor szervíz gondolom ingyen javítaná. Hacsak nem mondják azt, hogy "ja, az aksira nincs, csak 1 év"...
-
kanyol
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen porszívóm van (XiaoMl Roidmi Eve Plus), és hasonló a problémám. Már kétszer volt, hogy takaritás közben lemerült, de olyan gyorsan, hogy a dokkolóra sem ment vissza, csak kikapcsolt. Visszavittem, és 30-40%-ot mutatott. Ezelőtt az egész lakást végig takarította kétszer, most egy helységet sem tud egy töltéssel. Még garanciás. Tudtok magyar szervízt, amelyik foglalkozik garanciális javítással?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest