- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-11-28 12:12 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.bravo
addikt
tényleg hajaz rá!
bár ha jól emlékszem, ez a robotzsaru elesett a lépcsőn, ellentétben a hajdani Murphy rendőrt integráló modellel
-
esmi89
junior tag
Mérd meg az összes rést (TV alatt, ágy alatt, fürdőszoba/konyhabútor alatt). Ha van 12 cm alatti hely, akkor hasznos a Lidar behúzás, ezt legolcsóbban az L50 Pro Ultra tudja.
Az X50-hez képest, az AE nem húz lidart, nem tud lépcsőzni és kevésbé takarít sarkot, továbbá "régi" előző generációs a mop mosója. Ellenben fura az árazás most, mert az L40s Pro ultra nem tud lépcsőt lépni, nem húzható be a Lidar, de már az új mopmosó van benne (ezt teljesen random árazzák) 700€ környéke annyi mint most itt az AE...
az L50 Pro Ultra meg csak a lépésben különbözik, de ahogy nézem 100€-val olcsóbb mint az X50 Ultra.... 799€ most akciósan....
Novemberben szép volt a skála az AE 599€; L40s Pro ultra 699€; L50 Pro Ultra 799€; X50 Ultra 899€ volt. Így most nem tudom melyiket venném... -
BB9360
aktív tag
Köszönöm szépen.
A kettő közötti árkülönbség nem elhanyagolandó, ezért is kérdeztem. Annyi nehezítés van még, hogy több apró szőnyeg van ott-ott - ezeket nyilván el kellene tenni, amikor takarít, valamint az étkező asztal alá be vannak tolva a székek, amiknek a lábai a padló síkjában U alakban vannak, így elzárva bárminek az útját, de ha átlépné sem biztos, hogy marad elég hely - így a mászóképesség sem annyira érdekes.
A lecsatolható mop azt jelenti, hogy a robot a szőnyegre menés előtt az állomáson hagyja a mopokat?Amit még nem tudok, hogy pl. szoftveresen jobb-e az X sorozat...
Ugye - ha lehet hinni a Dreame oldalán feltüntetett eredeti áraknak - a tényleges különbség 570e kontra 310e (most 350e kontra 207e). Ez azért kell jelentsen valamit, nem?
-
rviktor
aktív tag
Ha nem a CleanGenius módot használod, akkor tényleg be lehet állítani elég alaposan minden paraméterét. Nekem mondjuk mindig a CleanGenius Alapos mód megy, ez addig megy amíg tiszta nem lesz a lakás/iroda

De ha szeretnéd testreszabni a térkép bal alsó sarkában katt a
CleanGenius/Személyre szabásgombra
utána fentSzemélyre szabásfül
alattaHelyiségek takarításának testreszabása(a fordító nem volt a helyzet magaslatán)
utánaMeghatározottgomb
és szépen a térképre kattintva megmondhatod helyiségenként hogy:
- Porszívózon vagy mosson-e fel
- Szívóerőt állíthatsz
- Nedvességet szabályozhatod
- és beállíthatod, hogy a fürdőben pl. kétszer menjen
Limitek:
- intenzív/alapos felmosást csak akkor tud, ha csak felmos vagy porszívózás után mos fel, illetve CleanGenius alapos módban.
- Max+ szívóerőt csak akkor tud, ha csak porszívózik vagy porszívózás után mos fel.Mire ezeket leprogramoztam HomeAssistantban, hogy minden csak akkor jelenjen meg amikor elérhető.... Addig rájöttem, jobb ha írok a fejlesztőnek, ha nem elérhető akkor legyen elérhetetlen státuszú
így elég erre szűrni. -
hatesz
aktív tag
Szerintem ne foglalkozz ilyenekkel, ez nem egy mobiltelefon. Jópár éve használok robotporszívót és tapasztaltból mondom, a robotnak az a legjobb, ha nem dolgozik, akkor mindig legyen töltőn. Ismerősöm kikapcsolgatta, hogy kímélje az akksit, 2 év alatt az akkui kb 20%-át tudta az eredeti kapacitásának. aztán 3 hétre kikapcsolta, utána meg már be sem tudta kapcsolni
-
rviktor
aktív tag
Két dolog jutott eszembe

1.) Állítsd be a csúcsidőn kívüli töltést, és ezt állítsd 1 percre vagy minden nap akkorra, amikor épp takarít
:troll:
2.) Kapcsold be a CleanGenius alapos módot és több fog fogyni mint 5%.A szívóerőt lehet szobánként is szabályozni és ezzel mindig úgy fog menni, ahogy beállítod.
Személyre szabás -> Helyiségek takarításának testreszabása. -
Kiskutya
veterán
Az ok csak ha valamiért nincs ott vagy eltolod akkor is ott fogja látni ahol elsöre jelölte. Ahogy fentebb is írtam felvettem a szőnyeget hogy felmosson alatta de azt a részt kihagyta a második takarításnál, körbe mosta a helyét.
-
Kiskutya
veterán
Szuper! Eddig nekem is bevált de ha van szőnyeg arra figyelj mert kell kicsit állítgatni a szoftverben hogy jó legyen!
-
Lacko87
tag
Simán be lehet kötni hálózatra a vizet és akkor nincs vele gond. Én is most tervezem, hogy veszek az x50-hez bekötő szettet.
-
emitter
őstag
Az hogy ott kell lenni vele, nem feltétlen gond, mert addig a takarítók tudnak egyéb helyen takarítani (ahol a robot nem tud), és ha kell, cserélik a vizet, ürítik a tartályt. Persze kérdés, hogy mennyi idő alatt végez átlagosan mondjuk 100 m2 területtel.
-
thomasvold
őstag
Végre holnap érkezik a gépem

Már írtam az ügyfélszolgálatnak, hogy már egy hete megrendeltem, de ahogy elküldtem a mail-t, már írtak is vissza, hogy ma feladják, nagyon el vannak csúszva a karácsonyi rendelések miatt, ezt nem rovom fel nekik
-
Gloob
addikt
Ezt a burkolatváltóta kell ráragasztani? Mi a neve, és hol lehet venni, rendelni? Esetleg link hozzá. Köszönöm előre is.
-
Gubu0101
veterán
Nekem 10cm szelesek vannak,mind alu,de egyszer sem csuszott meg a gep rajta
-
rviktor
aktív tag
A mosószer "patronok" az L10s-be (meg ebbe a generációba) valóak. az L40 X40 X50 már a literesből kér a saját tartályába. Olcsóbb is és tényleg sokáig bírja. Nekem napi 1 felmosással, havi 1,5 dl fogy. (45 m2 a ténylegesen felmosott terület). Úgy hogy CleanGenius megy alapos módban. Így a literes csomag fél év és 8-9000 Ft szokott lenni.
@Kiskutya
Porzsákot/mop pad-et aliexpressen simán lehet venni. Egyedül a kefe nem tetszett, bár állítólag abból is van jó. A régibe onnan rendeltem ezeket és soha nem bántam meg. Ehhez most hála istennek kaptam egy éves felszerelést. -
Kiskutya
veterán
Köszi és porzsák? Vannak állítólag jó utángyártott cuccok is nyilván ha nincs nagy különbség árban akkor lehet érdemesebb a gyári.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem szórakoztam vele, két ilyen masina csinálta ezt, gyárilag nem oké valami.
Amúgy tetszett, gyors volt, jól dolgozott, de szerintem amíg ez nem változik én szkeptikus leszek.
Pedig lelkes voltam.
A 40 ezres iLife nem kínlódott ezen. -
Graphics
Jómunkásember
Az a fura, az első terkepezeskor relatíve jól végigment rajta, utána lett neki szőnyegfóbiája.
Hozzáteszem két gépet is vettem direkt, mert egy reflinkes csoport adminja szerint sose volt még gond veluk..Hát ..na.
Ezen a szőnyegen amúgy egy gép nem tudott nálam eddig elmenni, az pedig a legelső Mi Robot Vacuum volt 7 éve..
Dreame F9, D9, D10, Lydsto R1d , ILIFE A30 Pro, olcsó gépek simán mennek rajta.

-
Kiskutya
veterán
Én is múlt héten rendeltem ha minden igaz a héten itt van. Nekem egy xiaomi s10-et fog váltani. Több mint egy éve vettem az s10-et mert kíváncsi voltam mennyire fog bejönni ez a világ. Nekem megérte hogy alap modellel kezdtem mert igy ki tudtam tapasztalni hogy mire figyeljek és kb mire számíthatok. A tapasztalatok alapján döntöttem az l40 ultra ae mellett és remélem megéri az árát és érezni fogom a magasabb kategória előnyeit és a két gép közötti különbséget!
-
Fail3D!
addikt
Probálom
az a baj a 4 éve vásárolt dreame simán átmegy a szőnyegen és teljesen jól kiporszivozza. Ez meg megilyed inkább tőle
Remélem legalább, ha kapható lesz a kopó alkatrész hozzá legalább az is megfizethető áron lesz elérhető. -
Fail3D!
addikt
4 napja a jonr x1 max használója vagyok. Mondanám boldog, de azért nagyobb elvárásom lett volna vele. A szoftver ugye a xiaomi szoftvere, de vannak benne bugok. Illetve a szőnyegre 1xer ment csak fel de inkább elkerüli nagyívben. A takarítás része bejön és az külön jó pont, hogy 10 perc takarítás (beállítható az időpont) visszamegy a mopokat megtisztítani, hogy ne a kosszos moppal törölgessen tovább. Mondjuk 31 nm 66 perc.. 6 mop tisztítás ( így talán 90 perc+ a működési idő).. szóval ha ezt naponta használom, kíváncsi leszek 3 évig kihúzza e az elektronika. Másik észre vétel, hogy hiába keresek pót alkatrészt a neten nem találok még hozzá.
-
Graphics
Jómunkásember
Az egy remek vétel annyiért. Várjuk a beszámolót Tőled is majd

-
Graphics
Jómunkásember
Mennyiért csípted el?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Teszt Dreame D9 Max Gen 2 - az egyik legolcsóbb Dreame
- Teszt Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Teszt Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Teszt Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír Megvan a Dreame csúcsmodelljének európai ára
- Hír CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

farkas26