Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lasersailing

senior tag

válasz lord_m #8799 üzenetére

Szia,

Én lassan 2 éve vettem egy ilyet:
    [link] (Nem is ebben a boltban, de most ezt találtam hirtelen)

Megpróbálom a lényeget leírni:
    A porszívó tökéletes, az applikációnak egy nagy hibája van - viszont hónapokig elvagyok az app használata nélkül.
    - Eddig összesen 309 óra alatt 16e négyzetmétert takarított ki összesen 563-szor ment.
    - kb. 2 naponta megy, 1 perc kb. 1 m2 takarítása
    - Mi porszívózás előtt elrakjuk a székeket (bár ki tudja kerülni, de így alaposabban takarít). Kábelek alapból nincsenek a földön. Gyerekek játékait vagy elrakjuk (vagy inkább ők), vagy lekerítjük (nem szalaggal, hanem simán huzatfogó párnákat teszünk a legos sarok elé).
    - kb 95%-ban manuálisan indítom el. Néha érdekes lehet megnézni, hogy hol, hogyan megy, meg szép a térkép, de kb. 2 hét után megnyugodtam, hogy szépen dolgozik. Én meg nem :)
    - szőnyeg: rojtos szőnyeget fel szoktuk tekerni (nem nagy), abban 50%-ban elakad, ha nem vesszük fel
    - riasztó: egyszer próbáltuk, 50 percig ment a porszívó, mikor ment a helyére beriasztott a lakás (ott már min. 3-szor elhaladt), így riasztó mellett mi nem használjuk.
    - csak max. erőn járatjuk, döbbenet, mennyi koszt összeszed!
    - kézi porszívózás gyakorlatilag megszűnt (pedig viszonylag komoly electrolux központi porszívónk van)
    - küszöb: nálunk nincs, így nem gond, de az IKEA-s Poang szék lábával megküzd, ha elfelejtjük feltenni, ennél nagyobb küszöb lehet nem menne neki
    - fekete foltok: nálunk lépcső is van, sose esett még le. Sajnos azonban az egyik (új) szőnyegen vannak fekete színek - ez teljesen meghülyíti. Azt hiszi le fog esni... Itt maradt a kézi porszívózás.

szerintem első 5 üzemnél érdemes megnézni, hogy mi nem tetszik neki, amit kell átalakítani. Utána viszont simán bekapcsolod és hagyod hogy dolgozzon. Szerintem nem létezik akkor lakás, amin ne tudna egy töltéssel végig menni.

Padlószönyeg és parketta nem lehet gond, max a kettő közti küszöb.

Az appja-ba folyton jelszót kér, ha 2 napig nem használom. Ha belépek rendben működik, firmware frissítés is ok, de folyton belépegetni kicsit unalmas. Amúgy egyszer be kell állítani, aztán el lehet felejteni az app-ot...

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák