Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
wik_406
üzenetére
Rövidebbre vágtam a vezetéket, így biztosan nem túl hosszú már. Csekkoltam, hogy a + / - jól van-e bekötve, de szerintem tuti jó. Hátulról jövő a negatívba, ahogy a dokkoló rajzán is látszik. Csak egy tipp, de lehet, hogy az a gond, hogy közel van a házfalhoz. Ugyanis amikor letolat, és csinálna egy 180-as fordulót, az eleje beleütközik a házfalba, és emiatt lejön a kábelről, aztán elkezd egy helyben körözni. Du. (ha nem esik az eső) megpróbálom kicsit távolabb tenni a háztól, csak a jelenlegi pozícióját azért találtam jónak, mert így a vezetéket pont bele tudtam fektetni a térkő fugába. Vagy a másik megoldás, hogy mégis kitalálok egy új helyet, és valahogy így csinálom meg:

Ezek FB-ról vannak, egy telepítő által készített, működő kivitelezés. Amit mondjuk baromira nem értek, hogy ha így is lehet, akkor minek kell az 1m hátul, ill. a sarkoknál 90 fokot ugye kerülni kell, de itt meg egy még élesebb kanyar van elől. És ugye 2m szintén nincs meg, csak egy 50-60cm talán. És mégis jó, működik. Ki érti ezt... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest