Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
wik_406
üzenetére
Rövidebbre vágtam a vezetéket, így biztosan nem túl hosszú már. Csekkoltam, hogy a + / - jól van-e bekötve, de szerintem tuti jó. Hátulról jövő a negatívba, ahogy a dokkoló rajzán is látszik. Csak egy tipp, de lehet, hogy az a gond, hogy közel van a házfalhoz. Ugyanis amikor letolat, és csinálna egy 180-as fordulót, az eleje beleütközik a házfalba, és emiatt lejön a kábelről, aztán elkezd egy helyben körözni. Du. (ha nem esik az eső) megpróbálom kicsit távolabb tenni a háztól, csak a jelenlegi pozícióját azért találtam jónak, mert így a vezetéket pont bele tudtam fektetni a térkő fugába. Vagy a másik megoldás, hogy mégis kitalálok egy új helyet, és valahogy így csinálom meg:

Ezek FB-ról vannak, egy telepítő által készített, működő kivitelezés. Amit mondjuk baromira nem értek, hogy ha így is lehet, akkor minek kell az 1m hátul, ill. a sarkoknál 90 fokot ugye kerülni kell, de itt meg egy még élesebb kanyar van elől. És ugye 2m szintén nincs meg, csak egy 50-60cm talán. És mégis jó, működik. Ki érti ezt... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Új NEWTRAL Freedom-X-FF állítható irodai görgősszék gurulósszék
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Asus Zenbook 13 laptop
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest