Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
senior tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Szerintem nálad hibás a gép. Nálam az 5. hete nyírja a füvet, soha nem állt le, soha nem ment ki a vezetéken túlra, illetve mindig visszatalált eddig. Egyszer fordult elő olyan szitu, hogy arra ébredtem hajnal egykor, hogy hallom a csipogását, amit tolatáskor kiad, pedig napközbeni időpont van csak megadva. Eddig ennyi gondom volt vele...
-
jbnd-007
tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Sokat figyelgettem az LX790-et és elég jól érzi, hogy melyik irányból érkezett a vezetékhez és merre kell fordulnia. Valószínű két érzékelő lehet az orrban egymás mellett és a kettő által mért jelerősség különbségéből lehet becsülni az érkezés szögét.
Hacsak a Parkside-ból ki nem spórolták a két érzékelőt, akkor ez tényleg inkább szoftverhiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- BMW 325xi 3.0L sor6 218LE 2008
- Hajtókar, sor, AXS, középrész, pedál, MRP Új
- Saeco Exprelia EVO I Szervizelve I Patika állapot I Automata tejeskancsó I Garancia I Beszámítás
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ahol nincsenek korlátok, tulaj, minden gép szabadnak született és eszerint működik😉
Ennyire csökken a minőség? Kolléga előző évből nem tapaszal ilyesmit