- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speederer
senior tag
Nekem mondjuk arra kellene, hogy az utcánk végén lévő anyósom telkét is nagyjából karban tartsa egy ilyen robot, hogy legalább a tologatós fűnyírózást meg lehessen úszni. Egy kis szegélyvágózás úgyis kelleni fog, de az kell a tologatós után is, de az már viszonylag hamar megvan. Szóval itt van tök közel és elméletben szerintem működne, hogy mondjuk 2 napot ott nyírja, aztán meg 2-t itt, mert nem kell órákat utaztatni.
Nekem most úgy tűnik, hogy ilyen feltételek mellett nem reménytelen a dolog, de még kicsit kutakodok, hátha valaki okosabb csinált már legalább hasonlót, az jó lesz kiindulásnak.
A rendrakás a kisemberek mániája. A zseni átlátja a káoszt!
-
süti5
őstag
Ha valaki pl. hetente megy le a nyaralóba, de otthon is kell füvet nyírni, akkor pl. tök jó megoldás lehet, hogy egy gépet hordoz, de mindkét helyen le van téve a kábel, leér és elereszti a robotot, addig is el lehet készíteni a bográcsot míg nyír a robot...
Egy nem agyonöntözött fűnél a heti 1x nyírás is megfelelő, tudom, most mindenki fujjol, de simán vállalható eredményt ad
Most pl. hogy szinte minden nap esett az eső nálunk, nem is engedtem el Robit, csak 6 nap múlva és gond nélkül lehozta a területet, és nem, nem látszott a levágott fű sem. Sokan itt túlparázzák ezt a kérdést, vagy valóban profi minőségű golfgyepük van, de egy átlag gyepre ez is bőven megteszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest