Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is jó volt ahogy te műtrágyáztál szerintem, s lehet az allround jobb a robothoz, mert hosszabb hatás mechanizmusú így talán lassabban nő a fű...
a Weed controll teljesen jó áprilisig (mivel sok benne a N), nekem a kertépítő ismerős a maintanancet javasolta helyette + ha kétszikű gyom van akkor permetzést (talán Colombus EC-vel? ebben nem vagyok biztos...), de nálunk kétszikű gyomokat elnyomja a gyep sajnos egyszikűekkel szívok: muhar (puma extra elvileg jó ellene de mivel nincs sok nem permetezek), egynyári perje cak kiszedni lehet (esetleg kiszárítani, de azt nem merem
), illetve egy tarackszerű fűféle (nem tarack az is valami perje), ami itt ott megjelenik de talán kopikAmúgy facebookon van egy szenvedélyünk a gyep csoport ott is sok hasznos infó van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hobby rádiós topik
- Gumi és felni topik
- Gitáros topic
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve egy tarackszerű fűféle (nem tarack az is valami perje), ami itt ott megjelenik de talán kopik