Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Akkor azt hiszem, még egyszer körbenézem a járgányt... végül is logikus lenne egy ilyen jelenség, ha tényleg leér egy blokk... Köszönöm az ötletet. Mondjuk arra már rájöttem, hogy bármit építek, középvonalon 3-3kocka magasságról indítom, hogy alulról is hozzáférjek. És lehet ebből van a hiba is, nem szedtem le valahonnan mindegyik tartóegységet rendesen.

Egyébként a lebegős cuccoknál mivel szoktak olyan mocskos magasra menni? Én kipróbáltam, hogy egy keretre 5 pár lebegő, + a pilóta a közepére, de az sem volt valami hűha magasság....ráadásul egy idő után fel is borult, mert a pilóta ugye fölül volt, és miatta magasan volt a rendszer súlypontja.
Azt egyébként jól érzékelem, hogy a lebgtetők és a sugárhajtómű is ugyan úgy működik akkor is, ha kockákat rakok eléjük, ezáltal a valós lég/gázáramlást gyakorlatilag elzárom?

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Google Pixel topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ACEMAGIC F3A Mini PC + 2x LG 24" monitor komplett munkaállomás, számlával, garanciával
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Hp 855 G7 Ryzen 7 4750U 8 mag 16 szál 16Gb Ram Radeon Vega számlával boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest