- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Szerintem ne kezdj el benzot szedni, en 13 evig voltam Rivon es Frontinon felvaltva, 2-3 hetig faszan hatnak, de utana mikor abba kell hagyni, a szorongasod vissza fog jonni tizszeres intenzitassal es bele is lehet halni az elvonasi tunetekbe, veszelyesebb, mint barmilyen opiat-elvonas, beleertve a Heroint...
Beszelgess el az orvosoddal valamilyen SSRI antidepresszansrol (pl Prozac, Seropram), ezek nem addiktivak, hosszabtavon sem okoznak karosodast. Kell nekik 2-3 het, amig elkezdenek mukodni (tehat nem azonnal kiutnek, mint a benzok), de generalizalt szorongasra es panikbetegsegre is jok.
ps: 0.5mg az gyermek, illetve nyugdijas adag, annyitol nem fogsz "erezni" semmit, foleg ha ferfi vagy es 80+ kilo.
De meg egyszer, en abszolut nem ajanlom, rovid tavon nagyon jol hatnak, de utana hozza szokik a szervezeted es abba hagyni szinte lehetetlen.
Jobbulast! -
zso1986
csendes tag
Hy! Nekem is generalizált szorongásra írták fel 4 éve. Kezdő adag 3x0,5mg volt, utána jött a 2-es, majd a 2x2-es... Mostmár csak 2 mg-t szedek. Rettenetes leszokni róla, ha egyszer hozzászoksz. Nekem is megoldotta a problémákat egy időre, kb. ennek köszönhetem, hogy elvégeztem a fősulit. Viszont tolerancia alakul ki egy idő után, értsd kb fél év-egy év után csak szeded de már nincs hatása (elvonási tünetek viszont vannak, ha nem szeded), vagy növeled az adagot..
Viszont nekem pont tegnap elfogyott, 1 napig nem szedtem, mára álmatlanság, remegés, hidegrázás, nagyon rossz közérzet jött elő, de amint bevettem, újra normál állapotban vagyok.
"Elbutulást" eddig nem tapasztaltam, de akkor se ajánlom, ilyen kínzó elvonási tünetek miatt.
Mekkora dózist írtak fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Anime filmek és sorozatok
- ZIDOO médialejátszók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest