- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso1986
csendes tag
Hy! Nekem is generalizált szorongásra írták fel 4 éve. Kezdő adag 3x0,5mg volt, utána jött a 2-es, majd a 2x2-es... Mostmár csak 2 mg-t szedek. Rettenetes leszokni róla, ha egyszer hozzászoksz. Nekem is megoldotta a problémákat egy időre, kb. ennek köszönhetem, hogy elvégeztem a fősulit. Viszont tolerancia alakul ki egy idő után, értsd kb fél év-egy év után csak szeded de már nincs hatása (elvonási tünetek viszont vannak, ha nem szeded), vagy növeled az adagot..
Viszont nekem pont tegnap elfogyott, 1 napig nem szedtem, mára álmatlanság, remegés, hidegrázás, nagyon rossz közérzet jött elő, de amint bevettem, újra normál állapotban vagyok.
"Elbutulást" eddig nem tapasztaltam, de akkor se ajánlom, ilyen kínzó elvonási tünetek miatt.
Mekkora dózist írtak fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest