Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferatue
tag
Véleményem szerint a Rift tetszene neked, a felsorolt játékok közül csak a Mu Online ismeretlen számomra. Azonban az ingyen hétvége tapasztalatai alapján nem vagyok benne biztos, hogy alacsony szinten lesz aki segítse utad. Nagyon kevés játékossal találkoztam 20+ körüli szinten, ami igen kellemetlen, ha esetleg rifteket is szeretnél bezárni (a.k.a.: public quest) és nem csak a questelés a cél.
Gondolom a nemrég megjelent swtor következtében is megcsappant a Rift játékosbázisa, bár ahogy nézegettem a véleményeket, híreket a játékról, ők hamarosan visszatérhetnek.
A játék maga abszolút korrekt, folyamatosan bővítik, fejlesztik és az elmúlt hétvége alkalmával én is úgy álltam hozzá, hogy ismét befizetek és folytatom ahol abbahagytam, amennyiben van benne potenciál. Sajnos ez nem fog megtörténni, mmo-ban nem szeretek egyedül kalandozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Cooler Master MasterFrame 700 ház / test bench
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Hp 440 G8 i5-1135G7 16Gb, 256 Gb NVMe, számla, 1 év garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest