- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
repasi
tag
http://ryoandr.free.fr/english.html oldalon lévő leírással nekem ment másodlagos kimenettel. Elöször dugd rá a DVI-ra a monitorod, a másikra ne dugj semmit, utána bootolj be -> dugd rá az rgb-scartos kábeled a szimpla VGA kimenetre, ismertesd fel vele -> na is itt két megoldás van attól függően hogy használsz-e Catalyst Control Centert vagy sem -> a lényeg Swappeled a monitorod másodlagosnak a másikat meg elsődlegesre aktiválod. Így menni kell.
Viszont a Tv-out 7 pinjéről nem nagyon lehet értelmes RGB jelet kinyerni (legalábbis így olvastam), én is egy darabig rá voltam kattanva a témára. A HWSW fórumon foglalkoztak vele, de nem haladtak ők sem semmire végül. Szerintem nem érdemes foglalkozni vele, ha a műxik a vga-scart kábeled.
szerk: upsz most látom, hogy másodlagos kimenetnek a TV-t akarod, bocsi. Akkor nem sokat tudtam segíteni, sorry
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
egy ilyen linket találtam csak sajna: Bővebben: link
itt röviden arról van szó, hogy egy s-video és kompozit kimenet megléte esetén (pl. vivo) már csak egy ér kéne és menne az rgb a másodlagos vga birizgálása nélkül.
azért hátha valakinek támad vmi ötlete, hogy a szinkronjelet (?) hogyan lehetne levarázsolni a radeon kártyáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged