Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Végig gyorsabb voltam (nagyképűség nélkül), de több helyen is keményet kellett fékeznem, hogy ne szálljak feri seggébe (ezért ért be minket Smisa ismét), ezért maradtam le néha kicsit jobban. Sokszor szar ívet választottam inkább, mert féltem, hogy nekimegyek, de az is igaz, hogy nem egyforma íveken megyünk. Talán a visszajátszáson azért látszik, hogy próbáltam vigyázni, végül semmi komoly kontakt nem történt. Persze a végén átmentem agresszívbe, nem egy helyen volt 30 centi a két kocsi közt, meg hát enyhén meg is toltam itt-ott (bár az nem volt szándékos).

Ha Feri gumija nem fogyott volna el, nem biztos, hogy el tudtam volna menni (sőt, szinte biztos, hogy nem, mert nem hibázott nagyot egyszer sem), de megizzasztott (szó szerint) így is rendesen.
Amúgy én továbbra is használom az alacsony segítségeket (blokkolásgátló, kipörgésgátló, stabilitás).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi