- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Über időt nem tudok neked mutatni, mert ahhoz sokkal többet kéne leonoznom. 3 kör alatt erre jöttem rá. Finom kis gép, az iszonyatos nyomaték miatt hasonlóképp kell vele bánni mint a bömössel (mármint hogy a gázpedállal óvatosan), bár amúgy a kettőnek semmi köze egymáshoz, de ez is elpörgeti a kereket, ami nem az erő ideális átvitele az aszfaltra.
Ráhúztam a Lacetti setupot (kivéve váltó), ez lett belőle:
3 kör után egy tök ismeretlen, teljesen más karakterisztikájú autóval/motorral talán nem olyan rossz. Ennél többet jelenleg nem akarok menni vele, mert nemsoká bajnoki futam, de azért na... (halkan jegyzem meg, hogy a bömössel is bementem már 40 alá, Roli!
)Egyébként ott van Ted ideje a leonnal 2:38,674.
Meggyőződésem, hogy gyakorlás kérdése minden pálya, autótól függetlenül. Lehet, hogy valamelyikhez kicsit több kell és előfordulhat, hogy némelyik autó tényleg nem annyira jó, d ez nem jelent 5+ másodpercet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
)