- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
kitkat.
csendes tag
Az szép:\ rF 1255, Vista home alatt az rF mapppában levő userdata csak a mappákat tartalmazta, kb mintha nem hoztam volna létre benne profilt. Aztán megtaláltam egy másik userdatát a dokumentum mappámban, ott viszont már benne voltak a profiljaim, adataim, minden. Szóval a komplett userdata kiköltözött. Win7 alatt is pont ez a szitu, hogy az rF mappában levő userdata majdhogynem üres, tehát oda nem hozta létre a profilokat, de most még a dokumentumok között sincs. Full tanácstalan vagyok, mert átkerestem az egész vinyót, és sehol semmi, de még ha rákeresek olyan filenevekre, amik nagyeséllyel az userdatában lennének, mondjuk a plr file-ok, az sincs. De úgy nagyon nincs. Nem tudom mi van, kezdem azthinni hogy beépültek valamibe, dehát mibe, hol, mi van?:S Áh. Semmi nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák

- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Home server / házi szerver építése
- HP notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- NVIDIA Quadro M4000 8GB GDDR5 256Bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest