Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kitkat.
csendes tag
Az szép:\ rF 1255, Vista home alatt az rF mapppában levő userdata csak a mappákat tartalmazta, kb mintha nem hoztam volna létre benne profilt. Aztán megtaláltam egy másik userdatát a dokumentum mappámban, ott viszont már benne voltak a profiljaim, adataim, minden. Szóval a komplett userdata kiköltözött. Win7 alatt is pont ez a szitu, hogy az rF mappában levő userdata majdhogynem üres, tehát oda nem hozta létre a profilokat, de most még a dokumentumok között sincs. Full tanácstalan vagyok, mert átkerestem az egész vinyót, és sehol semmi, de még ha rákeresek olyan filenevekre, amik nagyeséllyel az userdatában lennének, mondjuk a plr file-ok, az sincs. De úgy nagyon nincs. Nem tudom mi van, kezdem azthinni hogy beépültek valamibe, dehát mibe, hol, mi van?:S Áh. Semmi nem egyszerű.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen egeret válasszak?
- Villámrajt: 5 milliónál jár a Resident Evil Requiem
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Használt Sharkoon Skiller SGK3 német mechanikus billentyűzet / 12 hó működési garancia
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest