Új hozzászólás Aktív témák

• TannerHUN

aktív tag

válasz Dózer #1656 üzenetére

Végre valaki, aki hajlandó visszaírni... :)

Ha nincs kód akkor hogy használjam a játékot? Valamilyen regisztrációról hallottam pedig. Ez volt egyébként a virágbolti verzióval és a demo-val is. Nem is nagyon akartam használni a neten, így nem is foglalkoztam vele...
    Nem tiltja a tűzfal. Kiengedtem a játékot is és magát a portokat is a biztonság kedvéért. Sőt még a Router-ben is ki van engedve a játék. Ilyenkor, ha leteszem a tálcára a játékot, akkor megjelenik a router kezelőfelületében a játék és maga a portszám. Tehát ez azt jelenti, hogy elméletben ki is engedi.
    Mint írtam ilyen problémám nem is volt még semmilyen szoftverral/hardverral.

Az gond lehet, hogy a játék maga egy cseh boltból való? Mivel az egyik webshop-ból rendeltem (Szlovákiában vannak). Gondolom a bolt pedig megvásárolta és továbbadja. Természetesen maga a szoftver angol, ha ezt választom ki a telepítésnél. A DVD borítóján van egy cseh nyelvű link, ami a cseh forgalmazót hirdeti (úgy mint idehaza pl a SevenM), de ott sem találtam a kézikönyvön kívül semmit. Sajnos más mód idehaza nem volt a beszerzésére, így vállaltam ezt a kockázatot. Egyébként azt írta a bolt, hogy január 2-re válaszolnak, de az a válasz azóta is jön... Ezért is szeretnék itt érdeklődni, hogy mi a szitu ezzel a cseh nyelvű vacakkal.

Új hozzászólás Aktív témák