- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár az rFactor DVD-s változatát. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a verziót hogyan kell aktiválnom? Letöltöttem az ISI oldaláról a teljes telepítőt, de már telepítésnél kódokat kér. A DVD tokban/kézikönyvben nincs abszolút semmilyen Serial
. Feltelepítettem a DVD-ről... Itt szépen is működik a single player mód, de a multit sehogyan sem tudom működésre bírnom
. Az ISI oldaláról letöltöttem egy "F" jelzésű patchet, de azzal is ugyan ez van. Szerintem nem is változik semmi... A multiplayer/settings menüben is mindent beállítottam. A RaceCast register/login-ra hibát dob. A többi kis ikonra is hibát dob. Azaz nem tudja a kapcsolatot felvenni a szerverrel. Port van nyitva a tűzfalon, ezzel nem is volt gond eddig semmilyen játéknál.
Azt furálom, hogy abszolút semmilyen serial nincs megadva a játékhoz. Az ISI oldalán olvastam, hogy áttértek egy új aktiválós rendszerre, ahol a régi serial-t megadva küldenek egy új serial-t, ami az új rendszerhez való.Megmondom őszintén még eddig semmilyen szoftvernél nem volt gond a regisztrációval, kivéve ennél...
Mindenféle segítséget megköszönnék, mivel már mindennel próbálkoztam!
Esetleg írjak az ISI-nek hátha küldenek egyet? A boltnak, ahol vettem a terméket, csak jövőre tudnak velem foglalkozni, így ez kilőve egy időre.Üdv: Tibor
Új hozzászólás Aktív témák

- Seagate /ST/ 8TB HDD Eladó !!
- Eladó QNAP TS-264-8G 2-Bay NAS (2x 2,5GbE LAN, 2x 2 x M.2 slot, 1x PCIe slot)
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Feltelepítettem a DVD-ről... Itt szépen is működik a single player mód, de a multit sehogyan sem tudom működésre bírnom
. Az ISI oldaláról letöltöttem egy "F" jelzésű patchet, de azzal is ugyan ez van. Szerintem nem is változik semmi... A multiplayer/settings menüben is mindent beállítottam. A RaceCast register/login-ra hibát dob. A többi kis ikonra is hibát dob. Azaz nem tudja a kapcsolatot felvenni a szerverrel. Port van nyitva a tűzfalon, ezzel nem is volt gond eddig semmilyen játéknál.