Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
White
tag
Én nem látok Honda módokat a rfactorcentralon. Megnéztem a Cars menüpont alatt, de nem látom, vagy nem ilyen néven van és azért. Amúgy be kell jelentkezned ahhoz, hogy le tudj tölteni, de lehet, hogy csak mód beharangozót láttál, ami még nincs kész és ezért nem lehet letölteni. Pályákban nem vagyok annyira otthon, úgyhogy nem tudok ebben segíteni.
Sajnos mostanában nincs időm rFactorozni, pedig mentem volna a Zonda bajnokságra, csak éppen akkor vannak a HGTRM-en a GTL bajnokik. Anno még indultam az 1. Zonda bajnokságban, ahol Ingy és Juan mögött a 3.lettem és nagyon élveztem a futamokat. A Zonda mód nagyon bejön nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen házat vegyek?
- Arc Raiders
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wuthering Waves
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Kenwood KA 1010
- Pioneer SX 205RDS
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Üzleti előfizetők hirdetései
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest