- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
#71496704 #559 üzenetére
Akkor gyakorlatilag ugyan az van mint a számítógépeknél, túl elavult konstrukció így nem éri meg felújítani mert ha költök rá se vetekedhet egy új fajtával.
Azért én láttam videókat youtubon elég sokan szigetelnek még vájogházat. Azért nyilván nem lesz belőle egy passzívház, de azért nem is egy halott ötlet szerintem.
De azért magyarországon ha ennyi a rossz vályogház, hogy nem ítélték még őket bontásra? Ha annyira rossz a konstrukció?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Vedd kezedbe a teljesítményt még ma!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest