- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Floyd80 #3781 üzenetére
Értem, de erről nem tájékoztattak. Arról tájékoztattak az ügyfélszolgálaton, hogy 165m3-re havi 32-33k-t fogok fizetni, és ennyi. Nem fogok kifizetni majdnem dupla árat. Nem volt szó semmi ilyesmiről, mint amit Te most leírtál. Se meleg víz, se nyár kezdés, se semmi hasonló. Bizonyíték nincs, a szerződést aláírtam az E.ON részére, amit kb 2-3 héttel később kaptam, mert az MVM-től nem érkezett semmi. Itt az E.ON a gázhálózat tulajdonosa, de az MVM számláz.
Legfeljebb holnap kérni fogom a szolgáltatás megszüntetését, és a konyhabútorra meg gépekre szánt összegből veszek még klímákat. A H tarifát már megigényeltem 1db klímára, de akkor legfeljebb kérek még pár tucat A-t. Ez van. Ezzel a céggel (MVM) nem vagyok hajlandó üzletelni.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest