Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Szerbusztok,
nem vagyok és nem is voltam sose roguelike fan, nem vonzottak sosem a hasonló játékok, souls, stb. Elsősorban a sztori központú kaland játékok érdekeltek jobban, uncharted-széria pl, last of us, horizon, stb.
Azonban a sztorija miatt felkeltette az érdeklődésem a Returnal és meg is hozta a Jézuska Karácsonyra. Kb egy jó hete volt időm először elővenni és műfajhoz teljesen idegenként elkezdeni, mindezt erősen tompult reflexekkel és adrenalin dús események, boss-harcok közbeni pánikhangulattal és kapkodással, elfelejtett légvétellel és magas pulzussal tarkítva. A leírást mi sem tükrözi jobban a valós eredményeknél, 18 órányi játék után 46 halálnál tartok és még mindig nem sikerült túljutnom az 1. biomon, eddig háromszor kerültem Spike elé, ki is csinált mindhárom alkalommal. Erősen fogytán a hitem, de akaraterő és kedv azért még akad.
Kérdésem, hogy ilyen statisztika mellett van némi remény, érdemes folytatnom? Vagy ilyen gyalázatos számokat produkálva jobban járok, ha elfogadom, hogy ehhez én kevés vagyok, nem az én játékom és a szabadidőm (valamint az idegrendszerem) inkább más címek felfedezésére fordítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest