- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Szerbusztok,
nem vagyok és nem is voltam sose roguelike fan, nem vonzottak sosem a hasonló játékok, souls, stb. Elsősorban a sztori központú kaland játékok érdekeltek jobban, uncharted-széria pl, last of us, horizon, stb.
Azonban a sztorija miatt felkeltette az érdeklődésem a Returnal és meg is hozta a Jézuska Karácsonyra. Kb egy jó hete volt időm először elővenni és műfajhoz teljesen idegenként elkezdeni, mindezt erősen tompult reflexekkel és adrenalin dús események, boss-harcok közbeni pánikhangulattal és kapkodással, elfelejtett légvétellel és magas pulzussal tarkítva. A leírást mi sem tükrözi jobban a valós eredményeknél, 18 órányi játék után 46 halálnál tartok és még mindig nem sikerült túljutnom az 1. biomon, eddig háromszor kerültem Spike elé, ki is csinált mindhárom alkalommal. Erősen fogytán a hitem, de akaraterő és kedv azért még akad.
Kérdésem, hogy ilyen statisztika mellett van némi remény, érdemes folytatnom? Vagy ilyen gyalázatos számokat produkálva jobban járok, ha elfogadom, hogy ehhez én kevés vagyok, nem az én játékom és a szabadidőm (valamint az idegrendszerem) inkább más címek felfedezésére fordítsam?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs