Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Nincs azzal gond. A sztori szempontjából amúgy is meg kell halni párszor. A harmadik biom után nekem már könnyebbé vált a játék, sokkal jobban haladtam. 2.-ik boss pl 2.-ra megvolt. A harmadik kicsit szivatott de nem volt vészes. Utána már nem is nagyon mentegettem. 4-ik bosst is elsőre legyűrtem.
Pihenj rá aztán hajrá!
-
belan
addikt
Első bosst 2,3 szintű fegyverrel ötletem meg nem csak az lényeg hányás szitu a fegyver hanem az is milyen ügyes vagy . Nem páráz annál rosszabb lesz hidd el ! Gyakorlat teszi a mestert majd bele jössz persze sok gyakorlás után menni fog . Persze valakinek nem kell gyakorolni ebbe játékba én se voltam olyan op de nem hagytam játék le győzzön volt Boss ami elsőre meg volt már . Szóval kitartás .
-
heihachi
addikt
Fel semmilyen esetre se add. En kivetel nelkul minden jatekot easy fokozaton jatszok es meg igy is vegig tudtam tolni.
Olvass vissza par hozzaszolast remek tanacsok vannak tobbektol is, hogy mire erdemes figyelni.
Spike gondolom valojaban Phrike, ha az elso biomeban jarsz, nem o legkonnyebb boss, uh semmilyen esetre sem lehetetlen a jatek, csak az elejen nagyon beledob a kozepebe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest