Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
Nincs azzal gond. A sztori szempontjából amúgy is meg kell halni párszor. A harmadik biom után nekem már könnyebbé vált a játék, sokkal jobban haladtam. 2.-ik boss pl 2.-ra megvolt. A harmadik kicsit szivatott de nem volt vészes. Utána már nem is nagyon mentegettem. 4-ik bosst is elsőre legyűrtem.
Pihenj rá aztán hajrá!
-
belan
addikt
Első bosst 2,3 szintű fegyverrel ötletem meg nem csak az lényeg hányás szitu a fegyver hanem az is milyen ügyes vagy . Nem páráz annál rosszabb lesz hidd el ! Gyakorlat teszi a mestert majd bele jössz persze sok gyakorlás után menni fog . Persze valakinek nem kell gyakorolni ebbe játékba én se voltam olyan op de nem hagytam játék le győzzön volt Boss ami elsőre meg volt már . Szóval kitartás .
-
heihachi
addikt
Fel semmilyen esetre se add. En kivetel nelkul minden jatekot easy fokozaton jatszok es meg igy is vegig tudtam tolni.
Olvass vissza par hozzaszolast remek tanacsok vannak tobbektol is, hogy mire erdemes figyelni.
Spike gondolom valojaban Phrike, ha az elso biomeban jarsz, nem o legkonnyebb boss, uh semmilyen esetre sem lehetetlen a jatek, csak az elejen nagyon beledob a kozepebe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest