Hirdetés
- sh4d0w: Nyitlocker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Holnap majd alkotok én is valamit vele. Egyébként maga a játék annyira nem is nehéz ha elkezdi átlátni az ember. Inkább az tudja nagyon megszopatni a játékost, hogy amíg tanulja a dolgokat és próbálgat ezt+azt addig jól beszop pár modot a fegyón vagy parazitán.
Pl nekem játszhatatlan a pisztolyon a burst mod, mert feszt nyomkodni kell a trigger-t és teljesen kizökkent a reload mechanikából. Meg azt is a saját bőrömön kellett megtanulni, hogy a melee dmg redu vagy a dodge hosszabb cooldown-ja nagyon meg tudja nehezíteni a dolgokat. Azt még mindig nem sikerült kiderítenem hogy egy-egy boss előtt mennyit szabad xy zónában eltölteni és hányadik percben éri meg nekiugrani. Az utóbbi már csak lehet beidegződés nálam a Risk of Rain 2-ből, mert ott ahogy telt az idő úgy erősödtek a mobok.
Kérdés:
A harmadik biome-ban (a Citadel-ben) van az a 6 ether-es checkpont vagy azt az erdőben kell inkább aktiválni? Mert akárhogy kerestem nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- Playstation 4 Slim (500GB) eladó!
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12)+ajádnék gyári ASUS táska!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest