- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Az a baj, hogy a mai napom tuti, szabad de a szombati még nem biztos. Úgyhogy most elmegyek úszni egyet, aztán irány a körút. Egyébként nem eladni akarok. Szeretnék használni egy E66-ost de sajnos T-mob függő, ami nekem nem jó. Ez ügyben akarok beszélni egy hozzáértővel. Itt Csepelen három szervizessel is beszéltem de valami állítólagos szerver leállás miatt nem tudták megcsinálni. De köszi az ajánlatot, legközelebb összehozzuk és iszunk egy kávét.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest