Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• meroly

veterán

válasz zorzy4 #22365 üzenetére

Te ezért öregnek tartod magad?
    Kb. Én osztálytársaim is sorban álltak anno, középiskola 2-3. osztálya lehetett kb. De még mindig jobb volt mint a mostani tapizós fosok.

Tegnap főnököm kapott Samsung Galaxy S3 advance-t vagy miatúrót. Kérte hogy állítsam be a céges levelezést stb volt leírása is, na egy a lényeg hogy eddig is útáltam de most már egy életre kiábrándultam mind az érintőből mind az androidból. Kezelhetetlen vacak, pedig ez a teló állítólag nagyon jó a maga kategóriájában. Mégis kínlódtam a gombokkal, aztán a szenzor állandóan elforgatta a kijelzőt, amint már nem függőlegesen tartottam. A virtuális qwerty-n lehetetlen normális ujjakkal írni (nemhogy nagyokkal). A menüben össze-vissza van minden, van vagy 20-30 ikon alapból, de minek?! Majd a felére zuhant az akku fél óra nyomkodás után. Szerintem nála fél napot se fog kibírni, pedig nem sokat beszél. A net lassú, akadozó, áhhh szóval fos. El nem tudom képzelni emberek hogy vehetnek maguknak érintős telefont.
    A mérete meg mint egy ping-pong ütő, el se fér sehol. A kijelző tiszta maszat lesz a fogdosástól.
    Na nem kimondottan a telefont szidom, hanem a technológiát, de mindegy is.
    Csak gondoltam kiírom magamból szakavatott emberek közt ;]

Új hozzászólás Aktív témák