Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
-
kovy79
őstag
válasz
meroly
üzenetére
A korábbiakban sokan dicsértétek itt a "gombos" telefonokat, akkor nem szóltam.
Bármibe fogadok, hogy gyorsabban megnézem a mail-jeimet, válaszolok, meglesem a topikot és esetleg beírok valamit a nem éppen csúcskategóriás Sony P-vel, mint pl te bármilyen "gombos" telóról.
Kényelem. Számomra ez a fontos. Az akkut naponta kell tölteni, de megszoktam és kibírható. Belakottan, teljesen személyre szabottan nekem szinte tökéletes. Mondom ezt úgy, hogy szerintem a 6310i-nél még senki sem csinált jobb telefont.
Céges telónak jelenleg K800i-t használok és azt vettem észre, hogy sokszor "ledobja a láncot" attól a sebességtől, amit "diktálok", amit megszoktam a tapison. Sokkal előrébb jár az agyam, mint amit ő bír tartani.Ez meg szomorú... Jó az első pár kép.
-
zorzy4
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Igen akkor voltam 22-23, most 35.
Valószínűleg nem annyira a érintő, meg az android volt a gond, hanem hogy szarszungon próbáltad. Csak ipari hulladékot tudnak gyártan. Én mostanában két érintős telefont, prestigio 5000, és nokia 808 próbáltam ill. használtam, és nagyon kellemesen csalódtam az érintőben.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AM4 csúcs félkonfig ! 5800X3D-MSI B550-G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB)-512GB M2 + AIO HŰTŐ
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)