Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
szőröscica #12738 üzenetére
Jó is a kis 6230i, én is sokáig használtam, míg nem tudtam telót választani a 8800 után
Nálam erős használat mellett 2 napot ment. BL-6C (hat cé)-vel ment 2,5-et. Állítólag nagyon jól bírja, nálam kettő is volt, mégis eddig ketyegtek csak.
Ez az akku téma örök kérdés számomra. Egyeseknél heteket mennek olyan telefonok, amik nálam max 3 nap, ennél többet még soha nem ment semmi.
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #12738 üzenetére
Most én is azt használom a melóba
Kéne szerencsétlenre egy gyári ház,mert vettem a vaterán egy utángyártottat és egy hét után kopott a gombsor
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Wuthering Waves
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple asztali gépek
- Apple Watch
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Egyedi ékszerdobozka
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest