Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
válasz Earl_Muttley #15973 üzenetére
Ez jó hír. Akkor lehet, hogy ezek tényleg univerzálisak.
Minolta: Motorola V980, Sharp 902.
[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz Earl_Muttley #15971 üzenetére
Na jó de Te egy SE telefonról beszélsz. Lehet, hogy a Nokiánál másképp van. Van egy pár telefonom, ami Pl: csak kikapcsolt állapotban veszi a töltést. Hogy ez mitől van, arról fogalmam sincs Minden esetre bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
N85-öt tölthetem Motorola V8 töltőjével. nem lesz baja?
-
-
arkades
senior tag
Pl. egy E71-nek mik az ismérvei, hogy eredeti, nem pedig klón?
-
arkades
senior tag
Köszi mindenkinek. Akkor megint kezdődik a tanácstalanság
-
arkades
senior tag
válasz KSparrow #15871 üzenetére
Az a helyzet, hogy nekem nem nagyon jött be a tapizós telefon, így az 5800-át inkább kihagyom. Az iPhone mellett annak idején a megbízhatóság volt a döntő érv. Azzal nem is volt probléma soha. Viszont attól agyvérzést tudok kapni, hogy egy töltéssel két napot nem megy el a telefon. Szóval az is fontos lenne, hogy legalább három napig kibírja egy töltéssel és az email-t jól lehessen használni rajta.
DJ Tommy: Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
Használhatóság szempontjából melyik a jobb készülék szerintetek, E66 vagy E71?
-
arkades
senior tag
Most meg a gyors hívásokat nem tudom beállítani Esetleg valaki?
-
arkades
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből. Köszi mindenkinek. 0000 volt a kód.
-
arkades
senior tag
Na jó de az Ericssonnál nincs olyan, hogy három próbálkozás után lezár a telefon?
-
arkades
senior tag
Ericsson T39-nek nem tudja valaki a gyári bizt. kódját? Ja és hányszor lehet vele próbálkozni? Nehogy lezárjam véglegesen. Az 1234 már kilőve.
-
arkades
senior tag
Motorola V980 töltője nincs valakinek fölöslegben? Ha nem a saját töltőjét használom, akkor a töltés idejére kikapcsol a telefon.
-
arkades
senior tag
3310-esnél nem lehet beállítani, hogy az alap kijelzőn mutassa a dátumot?
-
arkades
senior tag
Na vettem egy 6670-est. Működőnek hirdették de természetesen nem kapcsol be Ha töltőre dugom, akkor fehéren világít a kijelző. Ha esetleg valakit érdekel, írjon privit.
-
-
arkades
senior tag
válasz KSparrow #15492 üzenetére
Azért szerintem nem teljesen. Képeken úgy látom mintha a 6280-as navi gombjának a közepén nem lenne kis gomb. A 6288-nál viszont van. Tudod, úgy mint a 6230-6230i-nél. Egyébként most vettem egy 2626-ost, ami természetesen ugyan olyan, mint a2610-esem.
-
arkades
senior tag
válasz KSparrow #15487 üzenetére
Ennek is fekete a háza, ezüst betéttel az oldalán. Belülre RM78 van írva de a készüléken és a matricán lévő imei szám nem egyezik. Ettől függetlenül szép állapotú és jól működik. De akkor is milyen dolog már, hogy erről nem szól az eladó. Mostanában annyi gyökérrel hoz össze a rossz sorsom a Vaterán. Ha valakinek esetleg kell, akkor írjon privit.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
A Nokia 6070-es kijelzője melyik másik gyakoribb típuséval kompatibilis? Az enyém sajnos meg van folyva.
-
arkades
senior tag
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/egyeb/4_simkartyas_nokia_egyedulalloan_szep_1601943224.html
Azért ez se rossz
-
arkades
senior tag
válasz Next Win ® #15469 üzenetére
Hát, ilyet nem lesz egyszerű találni.
-
arkades
senior tag
A Displex polír pasztát próbálta már valaki? A gigatel honlapján elég jókat írnak róla. Van egy pár készülékem aminek a kijelző védő plexije elég karcos.
-
arkades
senior tag
válasz golya32 #15322 üzenetére
Én annak idején a Fészek GSM labort hívtam, ők rá tudnak tenni magyar nyelvű szoftvert. Sok pozitív dolgot olvastam róluk. Nekem azért kellett volna az új szoft, mert a telefon kódot nem tudom és pár funkció használatához ezt kéri a készülék. Aztán valahogy elmaradt a dolog, mert másik telefont kezdtem használni.
-
arkades
senior tag
Az létezik,hogy a 6310i-n nincs automata billentyű zár?
-
arkades
senior tag
válasz shimano1978 #15114 üzenetére
Köszi szépen de még megvárom, hogy KSparrow mire jut.
Ha nem jön össze, akkor írokКаждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Köszönöm. Akkor ezzel azt hiszem nem fogok kínlódni
-
arkades
senior tag
N 6210-nél mitől lehet az, hogy nem lehet hallani a csengő hangot. A hangszóró szerintem jó, mert a billentyűzet hangjai jól hallatszanak. A hangerő a legnagyobbra van állítva.
-
arkades
senior tag
Nem egészen értem. Én nem biztonsági kódot akarok kinyitni, hanem függetleníteni szeretnék (modik mindjárt jönnek) Én azt hittem, hogy függetlenítő kódot akár hányszor meg lehet adni.
-
arkades
senior tag
válasz shimano1978 #14999 üzenetére
Ha eredetit szeretnél, azt biztos, hogy nem kapsz reális áron (bár a reális ár szubjektív) Más: Nem tudja valaki, hogy egy pannonra zárt 3220-ast miért nem tudok kinyitni kód generátorral? Már kettőt megpróbáltam de semmi.
-
arkades
senior tag
válasz golya32 #14960 üzenetére
Nézegettem én is, csak úgy láttam, hogy az akku fedél nagyon karcos. Nekem is van egy, én nagyon szeretem. Egy valamire szeretnélek megkérni. Próbáld már ki légyszíves, hogy a térerő a tiéden is érzékeny-e? Úgy értem, hogy nálam pl. pincében vagy beton épületekben néha elveszti a hálózatot. Régebben mintha valahol olvastam volna ilyen problémáról általánosságban. Kíváncsi vagyok, hogy csak az enyém rendetlenkedik, vagy tényleg mindegyiknél így van?
-
arkades
senior tag
Nekem a telefonon netezés egyáltalán nem vált be. Azt hiszem inkább egy 6310i-t fogok használni. Engem már valahogy idegesítenek ezek a túl okos telefonok.
-
arkades
senior tag
Nokia 3220-hoz nincs valakinek fölösleges védő gumija. Arra a zselés bigyóra gondolok, ami az oldalán van. Vaterán van de szerintem nagyon drága.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
Valaki keresett R310-est. Van nálam egy. Ha kell még, írj privátot.
-
arkades
senior tag
USIM-et használó telefont ha függetleníttetek, akkor lehet használni normál SIM kártyával?
-
arkades
senior tag
Különös, hogy amúgy mindig minden a toleranciáról szól.
-
arkades
senior tag
A Nokia 1100 kijelzője jó a 2300-ba?
-
arkades
senior tag
Nem tudna valaki segíteni abban, hogy kell a gyors tárcsázást beállítani Nokia 9110-nél?
A telefon résznél engedélyezve van a gyors tárcsázás, de nem tudom, hogy kell nevet hozzárendelni az egyes gombokhoz. Gondolom a kommunikátor résznél kell, de sehol nem találok ilyen opciótКаждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
Moto V50-nek a flipje csukott állapotban mozog oldal irányba kb. 1 mm-t? (zsanérnál) Van egy V150-esem, és az sajnos kicsit kotyog. Azért kérdezem, mert ránézésre nagyon hasonlítanak.
-
arkades
senior tag
Nokia 5100-hoz új házat nem tudjátok hol tudnák venni? Sehol nem találok.
-
arkades
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest