Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Valaki nem tud Pesten olyan kis gsm boltot, ahol barter üzlet szerűen (telefonért) függetlenítenének nekem egy 3330-ast?
Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #36127 üzenetére
Kód generátoros megoldás nem jó, mert nem tudom melyik szolgáltatóhoz tartozik
-
arkades
senior tag
Hát megpróbáltam a generátort, de semmi, úgyhogy irány Szeged Egyébként valószínűleg osztrák hálózat függő.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #36138 üzenetére
Nem hinném, hogy veszek, van ilyenem, csak most kaptam pár készüléket, és azért kérdeztem, hogy valaki nem ismer-e olyan szervizest aki telefonért cserébe függetlenítene. De azért persze köszönöm, hogy felajánlottad
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
Nem ismeri véletlenül valamelyikőtök ezt az embert?
[link]Каждый дрочит как он хочет.
-
arkades
senior tag
A telefonszáma érdekelne, meg,hogy valakinek volt-e már hasonló tapasztalata, hogy mire számítsak? Persze valószínűleg ezt már buktam, de tudod, hogy van ez, ha az embert átverik, azért megpróbál az utolsó percekig reménykedni, hátha csak valami félreértés.
-
arkades
senior tag
Ha van egy hálózat függő Samsung telefonom, amin ráadásul telefonzár is van, arról egy esetleges függetlenítés után a telefonzár is eltűnik?
-
arkades
senior tag
válasz quailstorm #36347 üzenetére
Hát nem nagyon tudom ezt, hogy lehet, itt egy B2710-es készülékről lenne szó. Van valami tipped?
Egyébként 4:0-ra nem gondoltam , bár, hogy idáig eljutottunk, az is fasza, és így már nem olyan gáz.[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
Igazatok van, nem is vitás, nagy dolog volt idáig eljutni.
-
arkades
senior tag
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy a Nokia 6700c függetlenítése megoldható gond nélkül?
-
arkades
senior tag
6230i-nél nem lehet beállítani egyéni csengőhangot, vagy csak én vagyok béna?
-
arkades
senior tag
Valakinek nincs esetleg jó erős Motorola BX40-es akksija?
-
arkades
senior tag
Szerintetek Bp-en foglalkoznak még olyasmivel gsm boltokban, hogy Moto V3xx flippjének a tetején lévő kis gumi pöcköket kicseréljék? Arra kettőre gondolok amire felfekszik a kijelző összecsukott állapotban, hogy a gombsor ne hagyjon rajta lenyomatot.
[ Szerkesztve ]
-
arkades
senior tag
Vettem egy BB 9780-as telefont. Vállalati telefon volt, és be van állítva rajta a jelszó, amit nem tudok kikapcsolni. Belépek a biztonság menübe, aztán a jelszóba, és ott az engedélyezés ki van pipálva, mellette egy kis lakat ikon. Viszont ezt nem tudom inaktívvá tenni. Nincs valakinek tippje, hogy ezt, hogy tudnám kikapcsolni? Elég macerás, hogy 30 perc elteltével mindig be kell pötyögni a jelszót.
-
arkades
senior tag
iPhone 3GS.nél ami csak a cydia alkalmazással van függetlenítve, ha az akksit kicseréltetem, akkor nem fog visszaállni az eredeti hálózati korlátozásra? Arra gondolok, hogy amíg az akkut kiveszik a telefonból, esetleg az alatt a pár másodperc alatt nem történhet-e valami ilyesmi?
-
-
arkades
senior tag
válasz zorzy4 #36675 üzenetére
Nano sim, micro sim? Nagy kiszúrás tényleg, de hát már minden újabb telefon ilyeneket használ. A 3.5-ös jack elhagyása tényleg hülyeség, az fm rádió megléte meg van akit zavar, van akit nem. Az internetes rádiók korában ez már nem lehet probléma, hiszen azért ezekhez a telefonokhoz mindenki használja a netet, mondják akiket nem zavar a rádió hiánya. Engem ez egyébként eléggé hidegen hagy, mivel egy BB 9700-ast használok, és az én telefonálási szokásaimat teljesen ki is elégíti, bár ebben sincs rádió
-
arkades
senior tag
Mi lehet a baj ezzel az E66-ossal? Ha úgy töltöm, hogy ki van kapcsolva, akkor van billentyűzet világítás, de ha bekapcsolom, akkor nincs.
-
arkades
senior tag
válasz FoxiestFox #36710 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy nem tudom van-e benne, de szerintem nincs. Kicsit bosszant a dolog, mert pár napig akartam használni, de így inkább kihagyom.
-
arkades
senior tag
Boldog új évet mindenkinek
-
arkades
senior tag
A BB 8520-nál hol van a lezárógomb? Általában ugye a BB telefonok tetején szokott lenni, de itt nem találom.
-
arkades
senior tag
válasz kovy79 #36770 üzenetére
Köszi Próbáltam már azokkal is, de akkor a zene lejátszó jelent meg. Én nyomhattam rossz gombot, mert tényleg működik. Figyelni kell, hogy melyik gombot nyomom meg, mert itt több is van. Hát nem a legjobb megoldás, és a gombok nyomáspontja sem olyan jó mint pl. a 9700-nál. Mindegy, ez van.
-
arkades
senior tag
Szerintetek egy Nokia 225-ért megéri adni egy Samsung S6310N-es androidos csodát?
-
arkades
senior tag
Nokia 6210-6310-hez nincs véletlenül valakinek övre csíptethető fekvő tokja?
-
arkades
senior tag
Valakinek van valami tapasztalata arról, hogy hogy teljesítenek a Nokia BL-5CB akkumulátorok ( Nokia 100 és testvérei ) régebbi készülékekben? 6230i-t szeretnék használni, de ezek a régi BL-5C akksik már három napnál nem nagyon bírnak többet. BlackBerrynél megszoktam az egy hetes készenléti időt, és nem bánnám ha ez itt is működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest