Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

stufen2
aktív tag
 - 

LaciGSM
aktív tag
válasz

Dr Dee

üzenetére
						úgy, hogy nyáron bukkantam rá Ausztriában. megvettem,hazahoztam, aztán egyik ismerősöm megvette horror áron, mert nem mai darab,és nem is túl mindennapos( 727db készült belőle összesen)
Aztán eszembe jutott, beszéltem haverral, persze mgevan még, és visszabizniszeltem
Mostmár nyugodtan alszok
 - 

stufen2
aktív tag
válasz

Dr Dee

üzenetére
						pffffff ne erre én is, a telefon ér annyit,kicsit többet, mint a szállítás
, legutoljára amikor németből hozattam permetezőgéphez alkatrészt kb. egy cipős doboz méretű volt, 5 ezret adtam az egyik ismerős kamionosnak, hogy amikor megy arra viszfuvarba hozza el, mellesleg 20 ért egy robogót elhoznak a fuvarozó cégek, csak ugye lehet egy hónapot is vársz mire megy arrafelé, nem, hogy egy szar mobilt 15 mátyásért postázzanak, ez már a röhej kategória... - 

zorzy4
addikt
válasz

Dr Dee

üzenetére
						Persze lehet egy is egy szempont, hogy csak dobozosokat gyűjtesz. Mit ahogy valaki csak nokiát, valaki csajkújabbat, vagy csak nmt telefont. Én meg csak ritkaságokat, mint benefon q pana gd96. De ez így "Az igazi gyűjtők legyen az bármiről szó,dobozosan gyűjtik!" baromság.
 - 

zorzy4
addikt
válasz

Dr Dee

üzenetére
						Ebay nem mérvadó. A magyar fizetések, ill az hogy az user menyit tud a hülye hobbijára kiszorítani belőle. Az ebayos árra meg lehet ellenpéldaként írni, hogy doboz nélkül, már nem egyet vettem 500ft környékén, és nem rég adtam el 2őt 2000ért. Nem olyan nagy különlegesség ez a telefon. De ettől függetlenül nagyjából reális amit kérsz.
 - 

MurdR
veterán
 - 

stufen2
aktív tag

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
 - HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
 - HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, legutoljára amikor németből hozattam permetezőgéphez alkatrészt kb. egy cipős doboz méretű volt, 5 ezret adtam az egyik ismerős kamionosnak, hogy amikor megy arra viszfuvarba hozza el, mellesleg 20 ért egy robogót elhoznak a fuvarozó cégek, csak ugye lehet egy hónapot is vársz mire megy arrafelé, nem, hogy egy szar mobilt 15 mátyásért postázzanak, ez már a röhej kategória...
								![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 , azt hittem földhöz vágom 10 perc után... másban nem volt ma a kártya