Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
szerviz. lehet, csak szoftver, de házilag nem tudod megcsinálni, mert addig nem jut el, hogy látná a gép. de az is lehet, hogy ázott, és úgy meg kuka. a kijelzőt tartsd meg, meg ha szép, akkor keress egy jó roncsot. sok van belőle..
nekem ia van eg, annak az a baja, hogy letört a bekapcsológomb, sérült a panel, így nem lehet kikapcsolni, ha beteszem az akkut, megy a teló.
Én ma N91-et szereztem. Sajnos nem megy a menü gomb, meg elég leharcolt, de olcsó volt, és a wlan meg a zene megy. ha meg lesz pénzem, úgyis fel akarom újítani. -
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
a csengőhiba lesz akkor, a 6210-esen ugye egyszólamú van, nem tudom, bontottál-e le egy ilyen karácsonyi zenélő képeslapot, vagy számológépet, a lényeg, hogy ez egy fém lapka. ez a csengő is ilyen. sajnos a panelre van forrasztva, szóval vagy szervizben, vagy panelcserével orvosolható csak. 1-2 újabb Noiánál jól mondja Meroly, a csengő adja a gombhangot is, de az a hangszóró is rendes, ilyen telefon pl 6500C, 5310, ... a Nokiák nagy része a beszédhangszóróból adja a gombhangot.
(egyes Samsungok még a csengóhangot is, de az más tészta
-
golya32
senior tag
-
válasz
meroly
üzenetére
Meroly! Hogy neked mindig van képed hozzá!

Igen ez! Igen tetszett akkoriban. De akkor egy Timeportom volt. Fura volt annak a macskaszem hatású kijelzője. Most a Timeport "klattyogása" van beállítva a strapafonomon.
Szolgálatban meg a Nokia 6210 csengése.Így szép az élet!

Van egy csomó ilyen olyan telefon a vaterán. Érdemes lehet valami "Áánthik" telefont vásárolni használatra?
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
nekem tökéletes az E61.
de ha egy telefon kéne, akkor: rendes qwerty, wlan, nagy kijelző, symbian rendszer, jó kamera(N82 szintű) , 3,5 Jack, 8GB-s MicroSD-t vigye, lehetőleg hagyományos forma, és 2 napot jó lenne ha elmenne zenehallgatással, Wlan-nal. előlap kamera nem fontos, úgyse videotelefonálok.. 
-
zorzy4
addikt
válasz
meroly
üzenetére
Valami olyan ami nem a mai divatos op rendszereket futtatja. Pl egy qwertys pana okos telefon, valami saját fejlesztésű rendszerrel. Vannak már újra panák, de a gagyi androiddal. Bár nekem álomtelefon a mostani e6os is még ha van egy két hibája is.
Gyűjteménybe meg sorolhatnám. -
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
meroly
üzenetére
Sajna ott sincs, és a Sonyk között sincs... Pedig eléggé üdítő lenne ha a jövőben is gyártanának ilyen telefonokat, mert a maiak mind csak TÁCCS azt kész... Semmi dizájn, utálom mindet, Candybar kialakítás rúlz. Jelenleg E52-m van, remélem kibírja még egy jó pár évig, mert most a piacon semmi sincs amit elbírnék viselni... Nemsokára minden teló retró lesz ami nem táccs. :/
Jah és a film szerintem egész jó volt, legalábbis mai szinten. A városképet eltalálták, mármint a fényképezést, ennél sokkal de sokkal rosszabb is lehetett volna.
(#14597) kaller1: MTK?
-
golya32
senior tag
válasz
meroly
üzenetére
6790 az én telóm volt, ma reggel cseréltem el.

Ide is felraktam de senkit nem érdekelt..
Ezek szerint ennyire kellett a srácnak.
Ennyiért egy kicsit drága, és a mobilbolt nem rak bele magyart, mert akkor nem működik 1-2 funkció, na mind1.
Remélem a telefonszámaimat letörölte. -
csoda120
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Nekem meg még nem is volt érintős telefonom és ameddig a seggem hátul hordom nem is lesz
Habár soha ne mond, hogy soha
De akkkor sem!!! 
Létrejött az Aeon, de csak kínai gyártmányban és nem Nokia által kiadottban.
Nekem a 888 jön be nagyon, elég nagy királyság lenne egy olyannal feszíteni, habár kicsit olyan mint egy tisztasági betét
1-2 szőke nő még véletlenül arra használná 
És akkor mi lesz a mostani retrókkal?
Unokáink már nem is fogják tudni mi az. -
-
golya32
senior tag
válasz
meroly
üzenetére
Sygic az Gps progi, nem kell a symbiant Haeckeli, anélkül is fut.
Ebben van simkártya hely és a 3G is működik. Amit te szeretnél abban nincs sim hely.X5 is jó volt, nem tudtam hozzá tokot szerezni, egyedi teló volt, az is magyar nélkül jött.
Hajlandó vagyok cserélni is, de csak nokia érdekel.
-
TommyX_
őstag
válasz
meroly
üzenetére
Én először a 6600-t, egyik T-mobile(vagyis Westel) üzlet vitrénjéban láttam és ott álltam előtte, csak néztem...., amikor szóltak, hogy megyünk, alig akartam otthagyni
, akkor döntöttem el, hogy nekem ilyen telom lesz.
3410 után nagy ugrás volt, és azóta is meg van a dobozában pihenve.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
ezekben is majdnem ugyanaz. de nekem bejön. ha belegondolok, hogy régen mennyire utáltam, és nem tetszett, kerültem. aztán lett egy 6680-am, és láss csodát: megtetszett, mert megértettem, hogy kell használni.
Berlinbe is azt vittem, és kb azóta barátok vagyunk. az N82-t nem tenném le, (kamera,, tuti van wlan-os nálam, meg az a családi), mellette meg általában egy másik Symbian van. (N73 pl elég sokáig volt, N76 meg már nem telefonként, hanem zenelejátszóként megy a 8-as kártyával.) most is pl, 6310i-vel nyomulok, hogy ugye megvan párban a jet black gombsor és az előlap.ma pl akartam volna keresztnévre keresni, az meg nem találta, nekem meg gondolkodni kellett, hogy mi is az illető vezetékneve 
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
nekem egy másfél éve van meg lassan az N82, imádom. meg én mellette N76, N73, E60, E50, N75, E70, stb telefonokat nyúzok, vagyis kb csak Symbian. ( meg azért volt 6131, 5310, most 6310i...)én 1-2 játékot leszámítva nem tettem fel semmit, fotózni, zenét hallgatni a gyári programot használom.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
e52... hiába Nokia, sok a hibás.
Az e50-est imádtam, csak nekem a c meg a hívás vége túl közel volt, és már a földhöz akartam vágni, amikor hatodszor lépett ki az sms-ből. (csak azért nem tettem, mert hibátlan állapotú.
na meg mert én nem vagyok olyan...)
Egyébként mikortól lehet otthon, oviban csinálni a szoftvert? eddigi tapasztalatom: 6500C, E51, 3110C.
6650-est igyekszem én is szerezni, majd lehet lesz egy, de az se 100-as. -
KSparrow
őstag
válasz
meroly
üzenetére
nem, más a közkeret. a panel ugyanaz, de a ház sajnos más.
a 6233 véget ér a krómmal, a 34 viszont lenyúl hátrébb, a 33 bekapcs. gomb jülön van, a 34-nél az előlapban van. Meg ugye a hátlap is más, a 33-nál külön van a3 rész, a 34-ben egyben van. amúgy a felépítés ugyanaz.amúgy fejből mondtam, de az infó tuti.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejlesztői videónaplón a tavasszal megjelenő Marathon
- Szemüveges topik
- Fűnyíró topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus ExpertBook B1403 Core i7 notebook bontatlan dobozában eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB SSD/Súly 0.966,5kg
- iPhone 16 Pro Max 1 TB Black Titanium
- Karácsonyi akció - MacBook Pro 13" CTO (Early 2015, i7 / 16GB / 512GB)
- Bomba ár! i7-12700 + Msi B660 alaplap!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Szerintem sokunknak lehetett, de már a feledés homályába veszett...
nekem ia van eg, annak az a baja, hogy letört a bekapcsológomb, sérült a panel, így nem lehet kikapcsolni, ha beteszem az akkut, megy a teló.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, akkor döntöttem el, hogy nekem ilyen telom lesz.