- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Fancy-boy #38311 üzenetére
KSparrow-nak lehet,hogy van otthon mindegyből 3-4 és én biztos vagyok benne,ha ő azt írja,hogy "tuti" akkor az tuti!
Ha én szeretnék venni ilyen telefont,én már csak a számlaszámát kérném el azonnal.
Neki bármikor utalnék előre vakon kérdés nélkül.De a témához szólva..
Az a baj szerintem,hogy Drohun-nak nem volt még az androidon kivül más telefonja (nekem nagyon így jött le) és nem nagyon lehet összehasonlítási alapja más rendszerrel.
Először én is elkezdtem gondolkozni,hogy mi lehetne a jó,n95/n96/6110 navigátor/stb.,de a csúszkája miatt nem annyira strapabíró,mint egy sima álló telefon (nem tudom,hogy milyen környezetemben lenne használva,mert sokat kibír a csúszka,de azért egy átlag forma strapabíróbb).
Aztán gondolkoztam el azon,hogy a symbian-on sajnos már nem sok mindent fog tudni használni ha mégis kellene,mert idő kérdése lesz és mégis kellene egy-két olyan alkalmazás,ami kellene -whatsapp/viber/stb.-.Amit én ajánlanék az egy strapabíró,nem követős (beállítás kérdése),minden alkalmazást futtató,(sokan hîvják tapasztalat nélkül sznob telefonnak) iphone 8.
Ezek a telefonok nem nyomják rád a facebook-ot a google folyamatos szinkronizálásokkal együtt.Azt csinálja és akkor(!!) amit te akarsz.
Én ezt nem olvastam vagy hallottam vhol -mint sokan-,hanem tapasztaltam nem egy-két összehasonlítás után.
Sokkal inkább ajánlanám azt,mint 30e felett symbian-t,hiába,hogy új akkor sem ér már annyit használati célra(!).
Én azt mondom Drohun,gondolkozz még egy kicsit a váltáson. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tesla topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest