Hirdetés
-
LOGOUT.hu
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz envagyok #1208 üzenetére
@Bacsis, @Frescho
Sajnos ennyiért nem találok C64-et. Múltkor is magnóval floppyval 2 joystickkel nem olyan szépeket árultak 30-40-ért.
ŐrületAmigáról (500) mi a véleményetek?
Tartalék floppyval, joyyal, tv kimenet átalakítóval táppal.. Állapot 3/5, azaz látszik rajta az idő.[ Szerkesztve ]
-
frescho
Topikgazda
válasz envagyok #1210 üzenetére
Amiga is nagyon esetleges, 25-40 között szerintem megcsíphető. De én ha vennék, akkor 1200-ast céloznék meg. 60-tól indul, de sokkal jobban használható. Esetleg A600, ami gyorsítóval kijön 70 fölött valamivel, de WHDload, kicsi, olyan KS-t startol amit akarsz...
https://frescho.hu
-
envagyok
veterán
válasz envagyok #1336 üzenetére
Köszönöm.
Igazad van, ddr ram. Úgy már nem ér annyit...
Nem árulni, megvenni szerettem volna, de én is irreálisnak találtam érte a 30-at.
Legszívesebben egy slot1 dualnak örülnék.
Az engineering sample proci akkor 23-24 vagy 2-3-4 ezer ftot ér? Nem egyértelmű nekem.Bocsi, 2-3-4ezer Ft körül... ez kb 2-3X-osra mint a normál piaci ár
[ Módosította: bacsis ]
-
cskamacska
addikt
válasz envagyok #2128 üzenetére
Dehogy nincs
SoundBlaster 2.0 klón kártya OPL2 klón chippel(74LS631), és még a Creative Music System Phillips SAA-1099-hez a DIP foglalatok is ott vannak
Vogons - Help with Drivers for an 8-bit SB 2.0 clone?Beárazáshoz jön a szaki, mert kidobnak
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cskamacska
addikt
válasz envagyok #2136 üzenetére
Szvsz minimális. Socket 478 + i848 az pont megegyezik, ill elmarad a szintén elterjedt korabeli konzum i865/875 lapok tudásától, és ha már nem is olyan erősen, de még mindig időnként selejtezik azokat.
Ilyen kategóriában a C2D LGA 775 + Win98 kompatibilis chipset, pl ConRoe865PE i865, vagy 4CoreDual-VSTA PT880 Ultra-val érdekesebb. DOS alatt ezek nem muzsikálnak olyan jól mint egy natív i440BX, de Win98-ra még utolsóként jó komoly haxok nélkül (egyes elvetemültek X58 + Nehalem-re telepítettek Win98-at moddolt driveres Gef 7900-al), pláne 3200MHz-es E5800-al XP-vel dual bootban.
Vagy fordítva, S478 + modernebb lapkakészlet a Northwood fanoknak, pl P4i945GC i945, vagy P4Twins-HDTV Radeon Xpress 200 chipsettel, PCIe videokártyával.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
csabyka666
veterán
válasz envagyok #2431 üzenetére
Igen. Valójában a munkát kell megfizetni, amíg tesztelem, szórakozok vele. Amiket írsz, értem, és szerintem ugyanarról beszélünk.
Nyilván ha valamit nem tudok tesztelni, akkor úgy és annyiért teszem fel, vagyok annyira korrekt, hogy elmondom, amit tudok (vagy nem tudok) az adott hardverről.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest