Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
thesound
addikt
válasz
pvt.peter #63 üzenetére
Tegnap igen. Majd ~25.-re mégis beolvasta. Kiírta hogy érvénytelen (egy pillanatra felvillant hogy Szia xy), de mégis elindult a szalag és számolta a bedobált cuccokat és volt utalás gomb is.
De jártam már úgy, hogy a kód beolvasás után nem voltam elég gyors, kb. 5-6 mp múlva dobtam be az elsőt, így kiléptetett és csak utalványt dobott ki. Szerencsémre észrevettem (eltünt az utalás gomb) és 1 doboz lett így utalványos... Kezdhettem előlről a QR kód beolvasási macerát...
Majd a kód kicsinyítést megpróbálom én is, de van amikor elsőre beolvassa, van hogy perceket kell varázsolnom az automata előtt. (ugyanaz az automata, ugyanaz a telefon, ugyanúgy csinálom... ). Agyrém.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest