Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
nem tudom mennyire általános, de régen amikor műholdas tévében néztem német csatornákat, ott mutattak olyat, hogy a szelektíven válogatott szemetet elvitték ingyen német városokban. Nálunk fizetni kellett mindig érte. És még le is építették az utóbbi években, pláne mióta mol az is
A többutas, újratöltős üvegeknek meg a járvány is betett, mert voltak boltok, ahol megtagadták a visszavételt a járványra hivatkozva és kb azóta sem hiszem, hogy bárki visszavinne oda, nem tudom, egyáltalán visszavesznek-e többutas üveget azóta. Másik boltban megjelent egy kis visszaváltó automata akkoriban, az azóta is üzemelt (a mostani rendszer óta nem jártam ott, hogy cserélték -e)
Nem tudom látni fogunk-e hivatalos adatokat. Szerintem sokkal kisebb arányban kerül vissza a pénzes flakon. Esetleg, ha a mol-nak következő év nyarán kiteendő beszámolójából ki lehet bogozni, akkor tippelhetünk, hogy milyen nagyságrendben volt viszavitel [link]
Nálunk is úgy állnak hozzá, mintha amerikában lennénk. Nagy bevásárlóközpontban, autóval lehet a legkényelmesebben intézni ilyesmit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest