Hirdetés

2024. március 5., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8) auth.gabor válasza macilaci78 (#5) üzenetére


auth.gabor
tag

Néhány javítás:

Oldalanként lehet írni, nem lehet görgetni, kivéve, ha belenagyítottál egy oldalba, de alapvetően fix felbontású fix oldalakra lehet írni, de tud ebből SVG-t exportálni, szóval alapvetően vektorosan tárolja az írást, de a lapméret és laparány fix, ahogy a template képek is fix felbontásúak, amiket a rétegek alá lehet tenni. Ja, tud rétegeket.

Az írófelület masszív, kemény, matt, nincs puhasága, de a tollal együtt tényleg olyan érzés, mintha papírra írnék. Működik rajta a Samsung Note tolla is, de annak a ceruzahegye sokkal keményebb, azzal nem annyira kényelmes írni, de mondjuk kisebb is az a ceruza. Viszont ott volt egy nyomógomb a ceruzán, aminek lehetett funkciót adni, itt nincs (pedig a radírra jól jönne) és nem is működik, pedig próbáltam.

A papír-ceruza élményt az adja, hogy kopik a hegye, ennek van egy határozott ceruza hatása, hogy nem olyan, mintha üvegen írnék, hanem van egy kis skrkskskrksk hang, ahogy írok és van határozott ellenállása a ceruzának. A csomagban van 10 darab póthegy a ceruzához, de nem drága és nem is fogy gyorsan... :)

Tud magyar ékezeteket kézírásból felismerni, de a kézírásfelismerés felhős, tehát WiFi kell hozzá és - gondolom - terheléstől függően néha több idő. Könnyen félregépel, bár gondolom van az a kézírás, amit könnyen felismer, az enyém nem a legjobb, de azért megbirkózik a dologgal... :)

Az érintő-billentyűzete viszont nem tud mást, csak norvég és angol nyelvet, tehát a norvég ékezeteken kívül semmi más ékezet nem gépelhető be, így érdemes minden angolul elnevezni.

https://iotguru.cloud

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.