- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
kincseselod
üzenetére
Nagyon szubjektív, de az írás élménye számomra nem olyan jó, mint az előző generációnál. Szerintem az aktív ceruza is visszalépés. “Csúszós”, “síkos”, “kopogós” érzés nekem (a hangja az rendben volt, de az írás az olyan, mint egy iPad-nél matt fóliával. A másik, hogy nem bírtam megszokni színes ink kijelző villódzását). Csalódást keltett az is, hogy ugyanaz az op rendszer, mint a réginek - tetszik a minimalizmus, de itt szerintem már nagyon korlátozza az eszközt. Az írásfelismerés nagyon korlátos, pedig nem írok csúnyán. A nagyobb méret viszont nagyon tetszett, az anyaghasználat is továbbra is prémium. Összességben ettől még másnak bejöhet…
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- RAM topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Gaming notebook topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB NAVy ! 1ÉV Samsung Jótállás
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest