- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
kincseselod #410 üzenetére
Nagyon szubjektív, de az írás élménye számomra nem olyan jó, mint az előző generációnál. Szerintem az aktív ceruza is visszalépés. “Csúszós”, “síkos”, “kopogós” érzés nekem (a hangja az rendben volt, de az írás az olyan, mint egy iPad-nél matt fóliával. A másik, hogy nem bírtam megszokni színes ink kijelző villódzását). Csalódást keltett az is, hogy ugyanaz az op rendszer, mint a réginek - tetszik a minimalizmus, de itt szerintem már nagyon korlátozza az eszközt. Az írásfelismerés nagyon korlátos, pedig nem írok csúnyán. A nagyobb méret viszont nagyon tetszett, az anyaghasználat is továbbra is prémium. Összességben ettől még másnak bejöhet…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest