- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
kincseselod
üzenetére
Nagyon szubjektív, de az írás élménye számomra nem olyan jó, mint az előző generációnál. Szerintem az aktív ceruza is visszalépés. “Csúszós”, “síkos”, “kopogós” érzés nekem (a hangja az rendben volt, de az írás az olyan, mint egy iPad-nél matt fóliával. A másik, hogy nem bírtam megszokni színes ink kijelző villódzását). Csalódást keltett az is, hogy ugyanaz az op rendszer, mint a réginek - tetszik a minimalizmus, de itt szerintem már nagyon korlátozza az eszközt. Az írásfelismerés nagyon korlátos, pedig nem írok csúnyán. A nagyobb méret viszont nagyon tetszett, az anyaghasználat is továbbra is prémium. Összességben ettől még másnak bejöhet…
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós kamerák
- Proxmox VE
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest