- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
válasz
kincseselod #410 üzenetére
Nagyon szubjektív, de az írás élménye számomra nem olyan jó, mint az előző generációnál. Szerintem az aktív ceruza is visszalépés. “Csúszós”, “síkos”, “kopogós” érzés nekem (a hangja az rendben volt, de az írás az olyan, mint egy iPad-nél matt fóliával. A másik, hogy nem bírtam megszokni színes ink kijelző villódzását). Csalódást keltett az is, hogy ugyanaz az op rendszer, mint a réginek - tetszik a minimalizmus, de itt szerintem már nagyon korlátozza az eszközt. Az írásfelismerés nagyon korlátos, pedig nem írok csúnyán. A nagyobb méret viszont nagyon tetszett, az anyaghasználat is továbbra is prémium. Összességben ettől még másnak bejöhet…
-
koma106
senior tag
Szia! Garancia, futó előfizetés átviheteő (adtam el így készüléket), én mégis arra bíztatnálak, hogy vegyél újat, közvetlenül a remarkable-től. Áfa és vámmenetsen, villámgyorsan szállítanak és ha mégsem jön be a termék, akkor 100 napon belül visszaküldheted, visszafizetik a teljes árat (ezt is próbáltam, ugyanis a pro nekem nem vált be).
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Egy ismerősöm küldene nekem referral-t, de nem találja a profiljában a lehetőséget (jogusult rá) én oedig nem találok erről leírást. Tudan valaki segíteni?
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Remarkable 2 vásárlását tervezem. Használt eszközön is gondolkodom, de az új eszközhöz járó egy éves Connect előfizetés, a 100 napos visszaküldési lehetőség és a garancia miatt az új készülék tűnik jobb vételnek.
A garancia időtartama érdekelne bővebben. Tudomásom szerin alapból 1 év, de kiterjeszthető 3 évre.
A honlap szerint a 3 éves gari Connect előfizetés esetén jár, de ugye az első év Connect ingyenesen jár a vásárlással. Ha egy év után folytatom az előfizetést (és azt folyamatosan fenntartom a fennmaradó 2 évben, akkor jár a az összesen 3 év gari, vagy ez ettől független?). Tudna valaki erről bővebb infót adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest