- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Niki0219 #307 üzenetére
Szia!
Leírom ide is a pár napos tapasztalatomat a Type Folio-val kapcsolatban:
Posta/Futár:
A csomagot a DHL hozta, pár nap alatt itt volt a Kínai gyárból, mivel nem akartam otthon átvenni ezért átirányítottam egy Alzabox-ba. Külön öröm hogy volt ilyen lehetőség, a csomag az előre megadott napon megérkezett. Beszéltem az ügyfélszolgálattal is, információ kéréssel kapcsolatban. Kedvesek, segítőkészek voltak.
A vám benne van az árban, csak a számlát kellett elküldenem a DHL-nek.
Ezért választásért a gyártó egy nagy pirospontot érdemel.Maga a termék:
A termék kiváló minőségű, prémium érzetet kelt. Gépelni is jó rajta és a billentyűzet elrejtése, előhozása is szépen igényesen van megoldva. A mechanika (ami igazából nem az) a Moft laptop stand termékhez hasonlóan működik csak itt mágnesek tartják fixen az eszközt.
Hátránynak két dolgot vettem észre. Az első a súly. Jóval nehezebb így a tablet, ami először fura, bár meg lehet szokni.
A második a kosztás. Választanom kellett, hogy vagy német nyelvű billentyűzetet veszek ami qwertz vagy angolt ami qwerty. Én az angol mellett döntöttem, és mivel mindenhol magyar billentyűzetet használok ez ezért zavaró tud lenni.
Egyébként ezek nem akkora hibák, mivel az első szokható, és még jól is áll a terméknek. (Igaz nem vagyok óra mániás, de ott is tetszik ha a termékben "van anyag") A másodikat pedig én választottam, vállalva a következményeket.A szoftver:
Ha eltekintünk azoktól a dolgoktól amit mindenki tud. (Nem Android, stb...) Akkor azt kell mondjam szépen integrálták a szoftverbe a hardveres lehetőségeket. Vannak lehetséges billentyű kombinációk, amik testre szabhatók. Külön öröm és egyben elvárt működés, hogy a tablet elfordul magától, ha kinyitom a billentyűzetet és fekvő nézetre vált.
Hátrány talán annyi, hogy többet is ki lehetne hozni ebből a pdf + gépelek + rajzolok ötletből. A szoftveres lehetőségek limitáltak. Ennek ellenére nem aggódom, mert majd szépen lassan a csapat belefejleszti azokat amik hiányoznak. Hisz már kalsszisokkal többet tud a termék mint amikor megjelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest