Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elpy76
csendes tag
Sziasztok! Ismerve önmagam, vártam hátha elmúlik az RM2 által érzett "KELL!" effekt. Türelmes vagyok, így vártam, vártam de nem múlt el. (több mint 2 évről beszélünk!) Közben még a FB is rendszeresen bombázott a hirdetéseivel, így szombaton megrendeltem. Hosszú utat jártam be a konkurens termékek vizsgálatával, végül mindig az RM2-nél kötöttem ki. Sok sok jegyzetelésre, rajzolásra, enyhe grafomániával ezt találtam a megfelelő eszköznek. (7 év alatt 12 teleírt A4 spirál füzet, és a többi, nem munkahelyi jegyzetet még nem is említettem) Kérdés, hogy mennyire közelíti meg a toll, papír, ceruza tökéletességét. Arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyire redukálódik le a hagyományos eszközök használata. Megnyugtató a 100 napos pénzvisszafizetési gari. Választásom az RM2 mellé a szürke borítóra és a sima (tehát nem radíros gyári tollra esett), mindez most 527 EUR, azaz 194 990 Ft-ra jön ki, a Litván visszaigazolás szerint holnap szállítják, remélem így is lesz. Üdv kedves mindannyiótoknak: LP
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest