-
LOGOUT.hu
Reklámblokkolók Topikja
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz marquuard #10 üzenetére
Használtam már mindkettőt, az Ublock Origint évekig. Mivel, ahogy írtad a Nano Adblocker az Ublock origin forkja ezét SZINTE ugyanaz, a Nano Adblockerben van pár plusz filter, és gyakrabban módosítják úgymond gyakrabban van belőle BETA állapotú változat. A Nano Adblocker fejlesztője írta - ha jól emlékszem - aki abban látta a különbséget hogy az Ublock Origin-t feltelepíted, használod "ELFELEJTED" kiegészítő. A Nano Adblocker a gyorsabb fejlesztés miatt több lehetőséget rejt több odafigyelést igényel stb. Ebből én hátrányt még nem éreztem.
Bevallom különbséget sem éreztem. Akit az Anti-Adblock Killer téma jobba érdekel és emiatt használni akarja a Nano Defender-t annak mindenképpen - Chrome-ra - a Nano Adblockert ajánlom mindenképpen Ublock Originnel való együttműködéshez van pár apró de macerás lépés.
Firefox-ra is áll az aki nem akar túl sokat agyalni rajta az telepítse az Ublock Origint. Mivel a Nano Defender-t kivették a kiegészítők közül ezért annak használata macerás, de megoldható és ha használni szeretné akkor egyértelműen a Nano Adblocker-t telepítse.
A Nano Defender integrálására Firefox alatt a Nano Adblocker mellé 2 lehetőség van:- feltelepíteni az utolsó elérhető verziót fájlból : Nano Defender
Ezt a beszélgetést Fandango találta a fenti linket is ő adta meg de ebben a beszélgetésben is megtalálható: Beszélgetés a Github-on Elvileg még a későbbiekben lehet újra hivatalos Nano Defender a Firefoxhoz ha elhárulnak az akadályok.- másik lehetőség: telepíted a Chrome Store Foxified nevű kiegészítőt aminek a segítségével közvetlenül a Chrome áruházból tudod telepíteni a Nano Defendert - nálam ez a megoldás is működött de a korábbi natív fentebb linkelt fájlból telepítős verzió ajánlottabb.
Számomra ez kiemelt problémakör ezért én most Nano Adblocker + a fájlból telepített Nano Defender-t használom Firefox alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A Prohardver lapcsalád reklámjainak blokkolása tiltott téma.
Egyéb elérhetőség:
- Adguard Premium
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen autót vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest