Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
szentesb
csendes tag
Háát... Szerintem a régi Easycd-t meg Winoncd-t pl jobb ha helyből elfelejted, mert egyrészt kissé elavultak, másrészt ha sikerül is életet lehelned beléjük, akkor meg padlóra teszik az XP-t rendesen. Pl lásd 3.7-es Winoncd. Tökéletesen menne XP alatt, ha nem eröltetné fel az ASPI driverét és elmenne pl a Nero-éval. De nem, őneki fel kell pakolnia, utána meg az XP minden indításkor hibaüzenetet nyom, amiről valahogy uninstall+registry buherálás után sem nagyon lehet lebeszélni.
Mondjuk az viszont teccett, hogy pl amikor a Norton Antivirust akartam telepíteni, akkor az XP mondta meg, hogy ez miért nem nyerő és hogy lehet felrakni, ha mégis használni akarom.
A compatibility mód viszont tényleg elég jóra sikeredett. Ezt pl. a Max Payne alatt tapasztaltam, ami ugyebár nem támogatja az XP-t, ami abban áll, hogy random se szó se beszéd kiugrik a desktopra, akár egy óra alatt 10x is. Viszont ha átteszem 2K kompatibilis futtatásra, akkor tökéletesen megy.
Bocs, ha kicsit hosszú voltam, üdv mindenkinek.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest