Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buripeti1985
friss újonc
Sziasztok, én gearbesten rendeltem és másfél hét alatt megjött. Olyan kérdésem lenne hogy tettem bele sd kártyát amin korábbi képek vannak. Messenger ben szeretnék képet küldeni, de azt amit a telefonnal csináltam, viszont ha ràmegyek a képküldésre akkor a régi képek jönnek fel a listában. Az új képek meg sehol. Találkoztatok már ilyennel? Előre is köszönöm. Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Amazon
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium Apple Store vásárlás, 100% akku!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB ezüst független
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia. JEGELVE: Postas99 számára
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest