Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
2019-től a Xiaomi saját, különálló márkaként vezette be az új Redmi modelleket.
A téma címében szereplő 2 típus alapvetően azonos hardverrel készült. Előbb a Note 8 (röviden RN8), majd kicsit később a Note 8T (röviden RN8T) jelent meg. Bizonyos információk szerint ezt a modellt szánták európai használatra.
Kicsit ellentmond ennek, hogy a Note 8-nak is van Global verziója, tehát nem csak sajátpiacos értékesítésre készült. Ennek ellenére vigyázni kell a verziókkal, mert van "Global" és "Global ROM"-os verzió is a boltokban. Alapvető különbség köztük, hogy ha csak Global ROM-os, akkor nincs benne a - Magyarországon szükséges - B20 csatorna támogatása. Enélkül - főleg vidéken - gond lehet a telefonálással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhgygy
senior tag
Ha már 8/8t topik, van valakinek biztos infója arról, hogy a redmi note 8-ra való tok passzentos a redmi note 8t-re? A speckók alapján a 8t magasabb is és szélesebb is, ez lehetséges?
-
huweb
csendes tag
Sziasztok! 1 hónapja vagyok 8T tulaj, egy 4X-ről váltottam. Olyan problémám van, hogy híváskor random nem hall a másik fél többszöri próbálkozásra sem. Ujraindítás után vagy a hívás elején nagyon rossszul hallanak, majd kb fél perc után kitisztul és utána jól hall a másik fél. Találkozott valaki hasonlóval? Telefon probléma lehet, esetleg hálózat? Köszi előre is.
-
papp54
aktív tag
Üdv minden fórumozonak becsatlakozok egy 8T-vel hozzátok.
-
hhgygy
senior tag
Megjött a szép kék 8t-m, első benyomás: sokkal gyorsabb, mint a 6 pro volt, igaz, hogy abban csak 3 GB memória volt... Remélem az NFC is működik, mivel lényegében csak azért vettem

-
hhgygy
senior tag
Akkor a Mobilarena hibás adatokat dob fel, onnan vettem, csodálkoztam is, hogy miért lépnének visszafelé
https://www.gsmarena.com/compare.php3?&idPhone2=9333&idPhone3=0&sSearch2=note+6+pto&sSearch1=8t&idPhone1=9946
-
asdf74
tag
Sziasztok! Hogy tudom kikapcsolni ezt az üzenetet? " Ne takarja le a beszédhangszóró környékét" Ha fel akarom oldani a képernyőzárat pár napja ez fogad. Redmi Note 8T Köszi
-
hhgygy
senior tag
Üdv, hamarosan érkezik az új telóm, Note 6 pro-ról upgradegolok note 8t-re. Hasonlítgattam a 2-t és szemet szúrt, hogy az újabbikon Bluetooth 4.2 van, míg az 1 évvel öregebb 6-oson 5.0. Van lényeges különbség?
-
istvansebok
tag
válasz
spiderpig820
üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget, most már működik.
-
Trooper82
senior tag
Én is.
Plusz a facebokkal
-
Trooper82
senior tag
Most sem üti meg. Eddig is sejthető volt...
Eszembe nem jutna gyári böngészőt, vagy miui fiókot használni. -
tachikoma
aktív tag
válasz
tachikoma
üzenetére
Na nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt, lehet magyarul jobban működik majd...
[https://www.pcx.hu/indokolatlanul-reszletes-felhasznaloi-adatokat-rogzitett-a-xiaomi] -
spiderpig820
aktív tag
válasz
istvansebok
üzenetére
Dudzsi fórumtárs leírása:
"Na megnéztem és nekem müködik. Le írom hogy csináltam. Még csak annyi hogy nekem sima Note 8 van.
1. A média hangja ne legyen néma
2. Kiválasztod a névjegyet és csengőhangot
3. Alul a TÉMÁKat választod
4. Kiválasztod a listábol a csengőhangot vagy adsz egy újat hozzá
És müködik
" -
istvansebok
tag
Sziasztok!
Most váltottam Note4 készülék ről Note8-ra.
A problémák az, hogy nem tudok minden névjegyhez különböző csengő hangokat tenni. Hogy lehet ezt beállítani?
-
GEPESZ66
veterán
A gyári időjárás app-ban hogyan lehet azt beállítani, hogy ne frissítsen?
Az Időképet szeretném felrakni após telefonjára, s elég, ha az frissít csak. -
válasz
tachikoma
üzenetére
Na pont olvastam egy miui gallery meg google photos összehasonlítàst ott még azt írtàk érdemesebb a miui galleryt vàlasztani mert az legalàbb nem lopja az adatokat
Most azon agyaltam,hogy a miui fiókban màr csak a jegyzetek vannak lehet azt kiiktatom aztàn a Google keepet kezdem inkàbb hasznàlni, nekik adom az adataimat
-
tachikoma
aktív tag
Na, hát nincs ingyenebéd.
[Forbes: Exclusive: Warning Over Chinese Mobile Giant Xiaomi Recording Millions Of People’s ‘Private’ Web And Phone Use]
(mégiscsak hanyagolnom kellene a gyári gobalt...) -
Trooper82
senior tag
Na ezt jó, hogy megmutattad. Nekem global-on van ikonméret, csak nem bökte ki a szemem. Gusztábban néznek ki az ikonok s méretben.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
banda1981
üzenetére
Sziasztok,
Ha valaki használ custom Android 10-es romot, megnézné, hogy csak nálam van gond a viberrel, vagy minden rom esetében fennál a probléma?Ha a Viberben átváltok az első kamerára, majd vissza, akkor a legalsó kamerát használja, ami talán a mélység érzékelő lehet? és ugye pocsék a kép minősége...
Ha próbálok visszaváltani, akkor már az se megy, próbál fókuszálni, majd pár próba után lefagy, és viber eltávolítás és újratelepítés után jó ismét, a hátsó fő kamerát használja mindaddig, amíg ismét nincs váltás...
Köszi -
Sanyi19
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az ikonok méretét hogy lehet megváltoztatni? Note 8T 4/64-em van, az enyémen alapból nagyok az ikonok, valamint nagy Facemoji billentyűzet van.
Sógorom most vett egy Note 8T 3/32-est, amiben az ikonok kicsik valamint csak gboard van neki.
Ezt cserélni hogy tudjuk? Reklám nélküli teljes verzió honnan szerezhető be? Vagy van olyen rom valahol a 3-asra ami ugyanolyan mint a 4-esé? A szoftver és MIUI verziószám ugyanaz. Itt van két kép a kezdőképernyőről. A betűméret, valamint a felső és alsó sáv is kisebb a 3 GB-os verziónál. Képek: -
-
Tökimanó
senior tag
Igazából a szótár önmagában nekem sem hiányzik . Amiért mégis kellene az az hogy ha van szótár és tudom szinkronizálni akkor pl. telefon cserénél nem kell újból tanítani hanem csak visszarakni szinkronból. Na mondjuk pont ez az amit a gboard sem tud. Pontosabban csak azt tudja amit manuálisan beírok a szótárba.
-
gjoco1
addikt
Én évek óta 3 telefonon a SmartKeyboard Pro_GXS-t használom.Igaz a hogy swipe funkciót nem tudja,de nagyon szeretem.
-
Tökimanó
senior tag
Én is a gboardot használom. Csak próbálgatom a gyárit. Azt kell mondanom egész jó. Jobban eltalálja a szavakat mint a gboard. És kimondottan tetszik hogy swipe írásnál buborékban mutatja húzás közben amit éppen írok. Így kisebb a hibázási lehetőség hogy rossz szót illeszt be a szövegbe. Csak a szótárt hiányolom belőle.
-
Tökimanó
senior tag
Bocs hogy ide írok ! Érdeklődtem a Redmi Note 8T topikban is de nem kaptam választ. Talán itt valaki tud segíteni.
A gboardot használtam eddig de egy ideje próbálgatom a telefon saját billentyűzetét . Egész jó. Viszont fogalmam sincs hol van a szótár benne. Hová menti el a szavakat? Tudom e valahová szinkronizálni,Illetve ha valamiért pl. telefon csere,miatt szükség lenne rá ,honnan tudom visszaállítani a szótárt? -
Trooper82
senior tag
Nekem volt ilyen régebben. Nekem google fiókba szinronizálja a névjegyeket. Névjegyek szinkronizálása kikapcs, majd visszakapcs megoldotta.
-
Sirti77
csendes újonc
válasz
spiderpig820
üzenetére
Igen, azóta már meg is oldódott.
-
spiderpig820
aktív tag
Akkor csak Vodafone-nál jelentkezett? Én Telekomos vagyok, nálam nem volt semmi gond.
-
banda1981
aktív tag
Akkor lehet valami frissítési gond van!
A Playen nem frissült a névjegyek alkalmazásotok?
Akkor ez is megoldodik..... -
törölt tag
Most hivott vissza a Vodafon, a hiba nem a készülékben hanem a rendszerben van,már dolgoznak rajta.
-
Till@
aktív tag
Ugyanez történt ma reggel velem is.Előzmény annyi, tegnap miután lemerült, ki is kapcsolt magától.Az én számomat elküldi, viszont nem tudom hogy ki hív, ráadásul vissza sem tudom hívni mert a számot ugye ki sem jelzi, csak hogy ismeretlen.Kikapcs - bekapcs, újraindítás volt eddig eredménytelenül.
(8T) -
törölt tag
Nálam szintén jelentkezett ez a jelenség hogy ismeretlennek találja a bejövő hivást annak ellenére hogy szerepel a telefonkönyvben.Várom a tippeket mit kellene tenni.
-
Sirti77
csendes újonc
Na a SIM kártya kivétel sem hozta el a kánaánt.
-
Sirti77
csendes újonc
Újraindítás megvolt, most kipróbálom hogy ha kiveszem a SIM kártyát mit csinál.
-
Sirti77
csendes újonc
Sziasztok!
Már egy ideje tulaja vagyok egy 8t-nek, és ma abba a problémába futottam bele, hogy minden bejövő hívást ismeretlennek jelez. Nincs valakinek ötlete mit lehetne tenni? Tegnap még minden ok, ma reggeltől pedig minden bejövő hívást ismeretlennek jelez.
Köszönöm előre is a segítséget. -
gjoco1
addikt
-
Endifree
friss újonc
Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni hogy redmi note 8 készülék hogyan tud normális névjegyet küldeni üzenetben , tehát a rendes telefonos üzenetben. -
Még mindig ez az mtk fúj dolog?Piri néni hallotta peti bácsitól,hogy régen szar volt az mtk,ma már nem szar és támogatás is lesz rá miért támogatnák kevesebb ideig mint egy snapdragon processzor?Meg már régen nem olyan szartok mint voltak.Aki meg nem romolgat éppen leszarja ,hogy nem nagyon adnak ki romokat mediatek procira.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
banda1981
üzenetére
Igazán Én még soha nem használtam a V10 en sem az NFC-t

Viszont azt nem tudom miért,de ha már liba,akkor a 4/128-ast választom.Azért sasoltam a Not-ot,mert abban 6GB RAM van,de az MTK proci az ahogy mondjátok bizonytalan.Hamarabb letérdelhet,mit a Snapdragon,vagy kitudja,de nagyobb az esélye.
-
Akkoss
csendes tag
Sziasztok!
En a kovetkezo honapban akarok uj telefont venni, eltort a Xiaomi MI 9 SE-em.Nagyon meg voltam vele elgedve. Viszont mar 2020-as Xiaomi-t vennek. Vannak pletykak arrol, hogy mikor johetnek az idei telok?
Udv
-
banda1981
aktív tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Én azzal tettem fel.......
De nem nagy eresztés szerintem!
Ez a gyorsbeállitsi redőnyt meg kell szokni!
Képernyő közepétől jobbra húzod az ujjad lefelé akkor a beállíti ikonokhoz lépsz,ha a közepétől balra akkor az értesítések jelennek meg!
Igazán legyen stabil a rom.........
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Ezt cserélni hogy tudjuk? Reklám nélküli teljes verzió honnan szerezhető be? Vagy van olyen rom valahol a 3-asra ami ugyanolyan mint a 4-esé? A szoftver és MIUI verziószám ugyanaz. Itt van két kép a kezdőképernyőről. A betűméret, valamint a felső és alsó sáv is kisebb a 3 GB-os verziónál. Képek:
Köszönöm előre is a segítséget.