Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simihun
aktív tag
válasz
OSERANSKY
üzenetére
Az akkumulátor menü pontnál a töltési sebesség növelése nem volt bekapcsolva. Így már azért más a leányzó fekvése. Ezen a téren minden pipa. Az akksit reggelre 5%-ig lemerítettem, onnan küldtem fel százra és hozta a 20 percet. A kapacitás megnövekedett, egészen pontosan 4880-at mutat, de nem a pro verziót használom. Nem lesz gond vele
Nekem nagyon bejön a készülék, Note 12 Pro 5G-ről váltottam, amin már február elején ott figyelt a HyperOS. Az a készülék frissítés után kezesbárányként viselkedett. Neki voltak akadásai, néha iszonyat belassulásai, viszont frissítés után megszűntek. Gondolom a 13pro+ nál lassabban megy az optimalizálás, amivel nincs is gond. Inkább egy fullos verziót adjanak ki, mintsem egy foltozni való, elkapkodott valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen videókártyát?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- ASUS ROG Ally
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem nagyon bejön a készülék, Note 12 Pro 5G-ről váltottam, amin már február elején ott figyelt a HyperOS. Az a készülék frissítés után kezesbárányként viselkedett. Neki voltak akadásai, néha iszonyat belassulásai, viszont frissítés után megszűntek. Gondolom a 13pro+ nál lassabban megy az optimalizálás, amivel nincs is gond. Inkább egy fullos verziót adjanak ki, mintsem egy foltozni való, elkapkodott valamit.