- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Pontosan . . . Meg még sok mindent . .
bmt50 Köszöni szépen nagyon jól . . Idén lesz 5 éves és patika .
A MIUI rendszert is meg kell ismernem . Izgatta a fantáziám .
Amúgy tetszene , csak eléggé korlátozitt azokhoz az alkalmazásoz , amiket ONE UI n használok . . De tetszik . A Hypert pedig nem engedem rá
Most még gyűjtögetek és beruházok egy Honorra . A Magic is érdekel . . -
TomPack
őstag
Csak Play-áruház van rajta gyárilag, és én még nem is hallottam hogy lenne külön szoftverboltja.
Xiaomi 13t Pro-ról jövök, semmi lényegi változást nem veszek észre. Sőt, inkább kigyomláltak belőle egy-két számomra hasznos dolgot.
Én nem várom. Én majd lehet akkor passzolom tovább ha lefrissült Hyper-re. -
TomPack
őstag
Nem jó, már próbáltam azt is...
Viszont egy másik kínom is lenne, a kamera beállításaiban sehol sem találom a brosúrában bereklámozott fotós cuccokat.
Illetve egyet megtaláltam, a ProCut-ot, amit ki-be lehet kapcsolni és elvileg kollázst lehetne vele készíteni, de nem jövök rá hogyan működik.Illetve a többi fícsőrt egyáltalán nem találom;
Ezeket hová dugták?
-
joysefke
veterán
ott volt egy CameraAPIfelrakási opció is, amihez nem kell.
-Download the necessary Camera2API zip file.
-Boot the phone into the TWRP custom recovery.
-Navigate to the zip file location and click on it.
Flash the Camera2API.zip file on the smartphone.
-Finally, reboot the device as usual to get results. -
OSERANSKY
junior tag
Hát... Ezt majd döntse el ki-ki maga. Szerintem lesznek vele gondok még. A puding próbája sajnos még mindig az evés... Level 8-as Developertől jött a válasz/infó, külön jó volt olvasni, hogy leírta az üzenetében, hogy a Xiaomi üzleti terve nem tökéletes, nagyrészt csak dobálják kifelé a telókat egy rakásra, sőt kiemelte hogy a későbbi frissítések hoznak majd igazi áttörést, illetve stabilitást a HyperOS-re...
-
OSERANSKY
junior tag
Gyanús ez nekem, de elég régóta...
Itt valami sundám-bundám megy a háttérben, a probléma az, hogy ha vannak gondok a frissítések tesztelésével, akkor ne ígérgessenek előre, nem kell beharangozni semmit előre, ezekkel a felbukkanó hibákkal pedig nem tudok mit kezdeni.
Mint kiderült, a szolgáltatók is belenyúlnak a ROM-okba, ez pedig nagyon nem jó.
Beta testerként is észrevehetően lelassult v. sokkal inkább hosszabbodott az OTA update-ek érkezése.
Gyakorlatilag kiszámíthatatlan, mint az időjárás, semennyi pénzért, semelyik kategóriában nincs már semmire garancia... -
jatszo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest