Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- No Voice in the Galaxy
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tomb Raider Remastered I-III
- Az emberek furák lettek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Így van. Én nem láttam közelről még csak telefonon mondták. Egy másikon
Ha jól tudom az újabb xiaomiknak nem is lehet felnyitni a bootloaderét így, csak működő sim adathasználattal, wifivel nem. És így nem is lehet engedni a fejlesztői módot stb. Szóval jó kis kör
Ez a sim adathasználat nyilván azért van hogy a letiltott telefonokat ne lehessen mókolni, imeit matatni
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz zsolt160 #524 üzenetére
Igen. ez az, a Family Link amit mondtak, és ez nem engedi a törlést. Azt nem tudom hol vették, de nem garis már úgy tudom ( erre nem is vonatkozna) A szerviz ha ennyibe kerül akkor kukázni fogják szerintem, vagy alkatrésznek eladják.
Nagyon köszönöm az indfót, továbbítom, én is úgy olvastam hogy ez kuka kategória sajna[ Szerkesztve ]
-
-
mexel
veterán
Sziasztok! Ismerősöm anyukájának vettek anno egy redmi note12 telefont. Mami szépen használta, majd jól lejelszavazta a készüléket és elfelejtette mit adott meg Azóta nézegetik. ( újonnan vett, számlás, stb, nem lopott készülékről van szó)
Lehet ezt valahogy hardresetelni, vagy új rom-ot feltenni így? Vagy kuka, esetleg hivatalos szerviz? ( utóbbi kérdés megéri-e anyagilag)
El akarták így adni de nem javasoltam, furán nézne ki sztem. Én nagyon régen ( kb 10 éve) csináltam fw-t és fw cserét utoljára telefonon, azóta nyilván sokat változott a világ, talán ez nem is megoldható már ilyen egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 256GB Dual SIM Cream 3 hónapos Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- MOTOROLA RAZR 50 ULTRA Új Bontatlan 12/512 GB 5G Rózsszín Kártyafüggetlen 213
- Eladó iPhone 8 Plus 64GB fekete, újszerű állapot, kártyafüggetlen, 86% akksi
- Honor 70
- MOTOROLA RAZR 50 ULTRA Új Bontatlan 12/512 GB 5G Zöld Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest